Patrioții

Valentin Rică Cioromelea: din PNL-ul lui Brătianu nu a mai rămas nimic, acesta este o clonă proastă

Se spune că în 24 mai se fac 146 de ani de la înființarea PNL. Așa este și acesta este un motiv de bucurie și de tristețe în același timp. Este un motiv de bucurie dacă ne gândim la marile realizări ale familiei Brătianu, despre Marea Unire din 1918, dar este și motiv de tristețe când ne gândim la soarta înaintașilor liberali după ocuparea României de trupele sovietice și instaurarea comunismului.

Dar și mai mare este tristețea faptului că după 1989 o mână de oameni au preluat abuziv acest nume și l-au terfelit, folosindu-se chiar de imaginea unor oameni buni de la acel moment. Astăzi PNL nu are nici o legătură cu Brătianu, cu istoria de atunci, este doar o clonă de proastă factură.

Când îl pui pe Florin Cîțu lângă oricare dintre brătieni îți vine să plângi, dar este bine de știut că acesta nu este nici măcar o clonă a PNL-ului, este doar o construcție politică mincinoasă în care există mai mult PDL decât PNL.

Cei de astăzi nu mai au nici un dram de național, dar nici de liberal în partidul politic, ceea ce nu este bine deloc deoarece România are nevoie de politicieni români care să își iubească țara.