Patrioții

George Simion: este prea târziu să deschidem școlile pe 8 februarie. E o catastrofă

Cerem guvernului condus de Florin Cîțu să anuleze amenzile din perioada de pandemie și care au fost declarate neconstituționale. Cerem de asemenea deschiderea școlilor și să terminăm cu această mascaradă.

Am fost la avocatul poporului și vom avea susținere în acest sens. Aceste amenzi sunt ilegale și trebuie o decizie la nivelul guvernului României pentru ca acest lucru să se aplice la toți cei afectați.

Ministerul justiției se află acum la USR, dar se pare că puterea corupe și acum nu mai sunt interesați de binele românilor și de respectarea constituției. Acum USR s-a așezat la masa celor care se abonează la banul public.

Poziția AUR este că cei mici trebuie să se întoarcă în școli. Noi ne vom bate pentru ca școala să pornească cât mai repede. Data de 8 februarie nu mai este acceptabilă, este mult prea târziu, avem un an fără educație.

Situația din școli este o catastrofă, nu mai putem continua așa. În cazul în care guvernul României nu mai este capabil să conducă țara atunci trebuie să plece… vom ieși în stradă dacă este nevoie, vom chema oamenii la proteste.