Patrioții

Sorin Mateescu (AUR) acuză USR că mimează opoziția: Sunt mai preocupați de jocuri de imagine decât de soarta românilor

Senatorul Sorin Mateescu a susținut o declarație politică în care a acuzat parlamentarii USR că sunt mai preocupați de jocuri politicianiste de imagine, în loc să chestioneze soluțiile propuse de coaliția PSD-PNL-UDMR, în condițiile în care se desfășoară un război la granița țării. „ Observ că interesele colegiilor noștri sunt legate de faptul că nu au fost ei la masa împărțirii contractelor”, a declarat Mateescu.

 Voi avea o scurtă intervenție având în vedere scandalurile de plagiat, demisii, contracte cu BMW-uri pentru diferite instituții publice, totul în contextul în care un anumit partid uită că a fost aproape un an la guvernare, și-a angajat oameni în instituții publice cheie și acum se fac că sunt în Opoziție și se simt complexați când reprezentanții AUR chiar vin cu teme reale pentru populația României și nu fac jocurile unor interese fals-progresiste în România.

     Avem un război la granița țării, prețuri explodate parțial din cauza acestui conflict și, în loc să venim cu propuneri de Opoziție unită și alternativă la actuala Guvernare, anumiți lideri politici se comportă ca la școală, afișând doar imaturitate politică.

     În contextul în care majoritatea populației României suferă din cauza prețurilor explodate la utilități, carburanți etc, o parte din colegii noștri vin cu moțiuni simple fără un efect real legat de plagiate și BMW-uri. Observ că interesele colegiilor noștri sunt legate de faptul că nu au fost ei la masa împărțirii contractelor și nu să avem o atitudine demnă de a chestiona Coaliția PSD-PNL-UDMR pe soluțiile pentru populația țării.

          Este dureros că unii dintre parlamentarii și liderii unui partid de opoziție mimează că acționează pentru a bloca măsurile de austeritate ale puterii, iar anul viitor, când situația economică și politică va fi mai dezastruoasă decât acum, se vor considera mari apărători ai țării.

În opoziție, ar trebui să fim mai maturi și să oferim soluții alternative realiste la politicile publice ale actualului Guvern.

Jocurile de imagine nu pun nimic pe masa românilor!