Patrioții

Sorin Lavric, senator AUR: Justiția română îi provoacă depresii fugarului Ionel Arsene

Sorin Lavric, senator AUR de Neamț a afirmat că județul Neamț are nevoie de o schimbare radicală, după ce a fost condus timp de șapte de oameni precum omul de afaceri, Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean. Mizeria și sărăcia au atins cote alarmante. Pe 9 iunie, românii trebuie să iasă la vot pentru ca astfel de afaceriști corupți să nu mai ajungă la putere.

„După ce timp de șapte ani a jefuit și a prăduit toți banii pentru dezvoltarea Neamțului, din poziția de președinte al Consiliului Județean, aruncând tot județul în mizerie, sărăcie și izolare, fugarul Ionel Arsene încearcă acum tot felul de tertipuri pentru a scăpa de răspunderea pe care trebuie să o dea în fața justiției din România.

Condamnat la o pedeapsă de 6 ani și 8 luni, cu executare, pentru trafic de influență, după ce, potrivit procurorilor DNA, a cerut MITĂ de peste 3 milioane de lei de la un om de afaceri, Ionel Arsene, acest prăduitor lacom și nesățios, care a adus județul Neamț în pragul sărăciei, a fugit ca un laș în Italia, iar acum invocă diverse motive medicale pentru a amâna extrădarea în România, ba chiar amenință că se sinucide dacă nu este lăsat în libertate, pentru că, nu-i așa, justiția este exclusiv doar pentru proști, nu și pentru șmecheri ca el.

Mizeria, haosul și corupția care a acaparat județul Neamț, cu precădere în cei șapte ani în care acest bandit, dovedit și condamnat de către justiția din România, a condus Consiliul Județean, au făcut ca Neamțul să devină o zonă ocolită de investitori și fără perspective de dezvoltare.

De aceea, județul Neamț are urgentă nevoie în fruntea sa de un om hotărât și capabil să facă ordine în tot haosul care domnește acum în județ și care are forța să distrugă toate rețele de corupție care au sufocat Neamțul. De aceea, vă chem pe 9 iunie la vot pentru ca interlopi precum Ionel Arsene să nu mai ajungă niciodată în fruntea județului, iar Neamțul să devină un județ al bunăstării pentru toți locuitorii săi”, a declarat Sorin Lavric.