Patrioții

Sorin Lavric, senator AUR: Alexandru Rafila trebuie să demisioneze urgent de la conducerea ministerului Sănătății, iar coaliția PSD-PNL trebuie aruncată peste bord la aceste alegeri

Sorin Lavric consideră că este inadmisibil ca, în urma informațiilor apărute în presă potrivit cărora 20 de pacienți au decedat Sf. Pantelimon pentru că le-ar fi fost administrată greșit doza de Noradrenalină, ministrul Alexandru Rafila să mai fie încă în funcție. Senatorul AUR a afirmat că actualul ministru al Sănătății, „acest infiltrat al OMS în guvernul României”, trebuie să demisioneze.

Circa 20 de pacienți, conform informațiilor apărute în presă, au decedat la Spitalul Sf. Pantelimon pentru că le-ar fi fost administrată greșit doza de Noradrenalină, iar Alexandru Rafila este încă ministru al Sănătății. Mai mult, liderilor coaliției PSD-PNL, acești iresponsabili care au distrus țara, preocupați exclusiv de campania electorală,  pare că nici le pasă prea mult că sub nasul lor pacienții din spitale sunt pur și simplu omorâți.

Tragediile din spitalele din România nu se mai opresc. Interesați doar de propria căpătuială, care să le umple buzunarele extrem de largi, precum și de jocurile murdare menite să le asigure menținerea în vârful sistemului de putere, politicienii de la toate partidele care s-au perindat în ultimii 34 de ani la conducerea țării au adus sistemul de sănătate în pragul colapsului.

În anul 2015 a fost nevoie să moară oameni pentru ca noul Kaiser pe care stăpânii din afara țării și l-au dorit instalat la Palatul Cotroceni să primească în dar și mult doritul Guvernul meu, profitând în mod cinic și abject de incendiul de la Colectiv, în urma căruia au decedat în mod tragic 64 de persoane, în marea lor majoritate tineri aflați în floarea vârstei, dintre care 33 au pierit din cauza condițiilor infecte din spitale, și iată că, după mai bine de nouă ani, spitalele din România continuă să fie un adevărat abator pentru cei care le calcă pragul.

Mai mult, nici cele 11 incendii care au avut loc în ultimii ani la: Spitalul de Boli Infecțioase „Movila” din Ploiești, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, Spitalul Județean Constanța, Spitalul Județean Slatina, Spitalul de Psihiatrie din Craiova, Institutul Marius Nasta, Institutul Matei Balș, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, Secția de Psihiatrie a Spitalului Roman, Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași, Spitalul din Piatra Neamț, soldate cu câțiva zeci de morți, nu au reușit să tragă un semnal de alarmă cu privire la cangrena care a acaparat întreg sistemul de sănătate. Românii au învățat că după poarta spitalului te mai așteaptă doar moartea.

Alexandru Rafila, acest infiltrat al OMS în guvernul României, trebuie să demisioneze urgent de la conducerea ministerului Sănătății, iar coaliția PSD-PNL trebuie aruncată peste bord la aceste alegeri.