Patrioții

Sorin Lavric (AUR): Ramona Chiriac, o ilustră anonimă, va deschide lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare

Ramona Chiriac, o ilustră anonimă, va deschide lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare – constatarea a fost făcută de Sorin Lavric, senator AUR, care a încercat să ofere un răspuns succint la întrebarea: care sunt calitățile care o recomandă pe această doamnă pentru a ocupa un astfel de loc?

„Ramona Chiriac va deschide lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare. O ilustră anonimă se pomenește cocoțată în vârful unei ierarhii pentru ocuparea căreia alți pretendenți și-ar vinde sufletul. Cum a ajuns în această postură o necunoscută căreia nu-i poți pune în dreptul numelui nici un detaliu memorabil?

Să fi fost meritul care a urcat-o pe scara electorală? Întrebarea e stupidă. Ce merit poate să aibă o ființă care nu s-a remarcat prin nimic? A trebuit să răscolesc internetul spre a afla motivele grație cărora doamna cu pricina a nimerit într-o ascensiune fulminantă. Este apropiata președintelui Johannis și deopotrivă o adeptă severă a „valorilor europene”, dovadă masteratul în ideologia de gen, alături de aplombul cu care sprijină plaga LGBT. Avem de-a face cu o sufragetă de ultimă generație, neclintită în devoțiunea pentru cauza feministă. Pe deasupra, e șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România. E limpede, femeia s-a născut sub o providență fericită, simțind fără greș încotro bate vântul.

Din păcate pentru ea, vântul va împinge mezalianța PDS-PNL într-o vrie cu neputință de redresat. Ghilotina care va reteza această alianță contra-natură va purta numele Ramonei Chiriac. Căci e uimitoare umilința cu care liderii PSD-PNL înghit fără să crâcnească orice poamă umană pe care o propune președintele. Să faci sluj în fața unei mediocrități patente, cum timp de un deceniu ne-a dovedit Johannis că este, să rabzi văzând cum colegii sunt mutați ca pe popice  de pe o listă pe alta, iată ce înseamnă condiția de țuțări ascultători. Mă întreb cât de supărător ar trebui să fie renghiul pe care președintele li l-ar juca pentru care răbdarea să le ajungă la capăt”, a declarat senatorul Sorin Lavric.