Patrioții

Sorin Lavric (AUR): PSD și PNL l-au ales drept candidat la primăria capitalei pe Cătălin Cârstoiu, finul turnătorului Petrov

Senatorul AUR Sorin Lavric a declarat că nu ne putem aștepta la nimic bun din partea coaliției PSD-PNL. Se pare că tupeul și șmecheria au devenit valorile de bază al actualei coaliții: PSD și PNL l-au ales drept candidat la primăria capitalei pe Cătălin Cârstoiu, finul turnătorului Petrov.

Tupeul și șmecheria au devenit în mod oficial valorile de bază pe care actuala coaliție guvernamentală PSD-PNL le susține și le promovează. Iar pentru a le ilustra cetățenilor cât mai bine această schemă de reușită în viață, PSD și PNL l-au ales pe medicul Cătălin Cârstoiu, finul turnătorului Petrov, drept candidat la Primăria Capitalei.

Ca orice fiu spiritual al unui turnător, de la care a și învățat cum să exploateze oamenii, Cârstoiu și-a îngroșat conturile bancare pe seama suferinței pacienților pe care, în calitate de manager de spital, îi primea la spitalul Universitar doar ca să aibă de unde să-i trimită la clinica privată, condusă de soție, și să la taie niște facturi exorbitante.

O schemă de lucru profund imorală și, conform Agenției Naționale de Integritate, chiar puțin ilegală. Un raport al Corpului de Control al prim-ministrului României, vorbind de cel puțin un caz de incompatibilitate, atunci când medicul a trimis un pacient din spital către clinica sa privată, ca să-l jecmănească de bani. Dar ce mai contează ce spune ANI, când în conturi s-au strâns peste 2 milioane de euro, iar în garaj tronează un Cadillac, două BMW-uri, două Mercedes-uri și averea e completată și de câteva apartamente.

Acum știm foarte bine la ce să ne așteptăm dacă această coaliție dezastruoasă mai continuă să guverneze și după alegerile din 2024. În loc de stabilitate și dezvoltare, vom avea parte de tupeu și șmecherie la cote maxime. De aceea, la aceste alegeri românii trebuie să iasă în număr cât mai mare la vot și să spună STOP tuturor șmecherilor din PSD și PNL.