Patrioții

Sorin Lavric (AUR): „Domnul Ciolacu să își facă curaj și să îl demită pe ministrul Barbu, un nostalgic al crimelor comunismului”

Senatorul AUR Sorin Lavric a transmis un mesaj tranșat premierului Marcel Ciolacu, în contextul scandalului iscat de nostalgiile comuniste ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu: în loc să încerce să acopere acest scandal, premierul trebuie să își facă curaj și să îl demită pe ministrul Barbu.

„Premierul României și președintele PSD, Marcel Ciolacu, rostește tot felul de baliverne la adresa președintelui AUR pentru a acoperi scandalul de imagine provocat de nostalgiile comuniste ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu.

Premierul Ciolacu se crede în filmele cu spioni, invocă documente secrete, aruncă pisica în curtea altor state, pentru că, în realitate, nu are ce dovezi să prezinte românilor.

În schimb, domnul Ciolacu a închis ochii la nostalgiile comuniste ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu, care îl numește de fostul dictator al României „Președintele nostru, domnul Nicolae Ceaușescu”. Poate sângerosul dictator este „președintele nostru” pentru cei din PSD, însă pentru românii care au îndurat terorile Securității, pentru românii care au îndurat frigul și foamea ani de zile, pentru românii care nu aveau dreptul la opinie și la credință, pentru urmașii miilor de victime care au decedat în închisorile comuniste, Nicolae Ceaușescu nu este nimic altceva decât un criminal.

Deci, în loc să vânture în spațiul public tot felul de informații false despre președintele AUR, domnul Ciolacu să își facă curaj și să îl demită pe ministrul Barbu, un nostalgic al crimelor comunismului”, a declarat Sorin Lavric.