Patrioții

Sorin Lavric (AUR): Chiar dacă PLN ar interzice TikTok, tinerii români știu deja că AUR este singura cale prin care putem pune capăt guvernării mincinoase a celor de la PSD-PNL

Sorin Lavric a reacționat la declarațiile făcute de reprezentanții PSD referitoare la interzicerea aplicației Tiktok, pe motiv că tinerii sunt ușori de manipulat prin intermediul acesteia. Senatorul AUR a afirmat că, indiferent că se informează sau nu de pe TikTok, tinerii sunt conștienți că AUR este singura cale prin care românii pot pune capăt guvernării mincinoase a celor de la PSD-PNL.

Ca în proverbul arhicunoscut, vulpea (Rareș Bogdan), când nu ajunge la struguri (TikTok), spune că sunt acri. După ce Klaus Iohannis și PNL au câștigat alegerile prezidențiale din anul 2014 cu ajutorul Facebook, acum vor să interzică utilizarea TikTok în România pe motiv că marea majoritate a tinerilor care folosesc această rețea de socializare declară că la aceste alegeri vor vota candidații AUR.

Mai mult, liberalul Rareș Bogdan consideră că tinerii care folosesc rețeaua TikTok ar fi „slabi de înger”, fiind ușor de manipulat. Cu alte cuvinte, ei nu ar avea putința de a aprecia cu capul lor informațiile primite, motiv pentru care ar cădea „pradă propagandei și manipulării agresive și perverse”. Iată ce înseamnă ca, neavând habar de mentalitatea tinerilor, să-i insulți fără rezerve. Tinerii au un discernământ mult mai fin decât crede Rareș Bogdan.

Din păcate, de când se mișcă prin mediile rafinate de la Bruxelles, stropite cu șampanie scumpă, scoici și caviar, domnul Rareș Bogdan a pierdut complet simțul realității. În caz contrar, probabil că ar fi aflat că tinerilor nu le sunt pe plac partidele care susțin „împărați” care zboară doar cu avioane de lux și își comandă palate de nouă milioane de euro în centrul Bucureștiului.

Chiar dacă nu ar fi aflat de pe TikTok, Facebook, Instagram sau X, tinerii tot ar fi intuit că AUR este singura cale prin care românii pot pune capăt guvernării mincinoase a celor de la PSD-PNL.