Patrioții

Sorin-Cristian Mateescu (AUR): Cazul Buzatu și drama de la Crevedia – adevărată față a PSD-ului

Într-o declarație politică, senatorul AUR Sorin-Cristian Mateescu demască ipocrizia liderilor PSD – deși pozează în politicieni interesați de soarta poporului, cazurile de corupție arată care este adevărata fața a acestui partid. Acest mod de a face politică a adus România în criza economică și socială de astăzi.

Domnule Preşedinte de şedinţă,

Stimaţi doamne și domni senatori!

Se pare că după ce s-a întâmplat la Crevedia a urmat cazul baronului de Vaslui, cel mai bogat om dintr-un județ sărăcit de cei peste 33 de ani de delăsare și corupție. Dumitru Buzatu, cândva un blazon al social-democrației românești, reprezintă unul dintre pilonii corupției reale de la nivelul PSD.

Dar actuala conducere, cu Marcel Ciolacu în frunte, încearcă un joc de imagine și să scape de proprii oameni atunci când adevărata lor față iese la suprafață.

Cât și-ar dori să creeze o impresie de partid interesat de popor, prin Președintele Consiliului Județean Vaslui, se vede adevărul unei forțe care a condus real, sau din spatele instituțiilor publice centrale, România spre sărăcie și corupție.

Nu sunt prea multe lucruri de spus decât, să sperăm, că anul viitor liderii PSD să nu fie votați de electoratul român și să rămână în opoziție ca o lecție pentru modul în care au distrus treptat-treptat economia, finanțele și societatea românească din ultimii cel puțin 20 dacă nu 33 de ani.