Patrioții

Sebastian Suciu (AUR): Nu mai îngropați industria românească!

Deputatul AUR Sebastian Suciu a făcut apel către toți factorii de decizie și le-a cerut să ofere tot sprijinul necesar astfel încât fabrica de zahăr din Luduș să-și reia activitatea: nu mai îngropați industria românească. E timpul să oprim această practică!

Situația industriei românești este tot mai precară!

Fabrica de Zahăr de la Luduș riscă să fie distrusă datorită indiferenței manifestate de statul român.

Ascultați ceea ce spun oamenii de la Sindicatul Liber Zahărul Luduș:

,,Vă transmitem această adresă ca un ultim strigăt de disperare şi totodată ca o rugăminte de încercare a salvării uneia din cele două fabrici de zahăr funcționale din România, Fabrica de Zahăr de la Luduș, județul Mureș. Ne-ați dat multă speranță şi bucurie în primăvară, în momentul când am fost anunțați că Statul, împreună cu fermierii din zonă, o să preia Fabrica de Zahăr. Ne gândeam că după 32 de ani de distrus, reușim și noi, românii, să salvăm ceva, însă astăzi, 28.09.2022, am fost anunțați că Tereos România SA își continuă planul de lichidare și demolare a Fabricii de Zahăr de la Luduș, că Statul s-a retras și în concluzie nu s-a găsit cumpărător

,,Părerea noastră: suntem într-un război continuu de 32 de ani, război tăcut, pe care România îl pierde încet, cu bună știință, în favoarea speculanților şi aşa-zişilor investitori străini. Nu mai avem mori pentru a produce făina, nu mai avem fabrici de ulei, nu mai avem rafinării, nu mai avem industrie. În locul industriei române s-au făcut mall-uri şi cartiere, în care să stăm şi unde să ducem banii câștigați tot de la investitorii străini, bani care pleacă din țară, nu rămân în România.

În plină criză alimentară și cu un război la granița de nord a țării, autorizăm distrugerea unei fabrici perfect funcțională, cu angajați specializați pe industria zahărului şi producători de sfeclă performanți. Vă rugăm, încă o dată, să găsiți o soluție pentru salvarea Fabricii de Zahăr de la Luduș„.

Au fost îngropate destule industrii românești după 89’ in coace, este timpul să oprim această practică anti-românească!