Patrioții

Sebastian Suciu (AUR): În loc să mărească pensiile și alocațiile, premierul Cîțu folosește banii pentru a câștiga alegerile PNL

Săraca țară bogată! De când a intrat la guvernare, premierul Florin Cîțu și toată pleiada de miniștri ai PNL, USR și UDMR ne-au tot repetat că nu au bani pentru majorarea pensiilor și alocațiilor. În toată această perioadă s-au amânat pe cât posibil demararea oricăror proiecte sau investiții, așa cum avertiza cu mult timp în urmă George Simion, pentru ca la rectificarea bugetară fondurile disponibile să fie folosite după bunul plac al premierului aflat în plină campanie electorală internă.

Iată că aceste afirmații s-au adeverit. În urma rectificării bugetare, ministrul Muncii, Raluca Turcan, a renunțat la aproape 3 mld. de lei, sumă care putea fi distribuită pentru mărirea alocațiilor și a pensiilor. Din acești bani, Florin Cîțu și-a constituit un „fond de rezervă” aflat la dispoziția premierului, din care poate da bani primarilor PNL în astfel încât să-și asigure susținerea la alegerile interne ale partidului! Așa ceva este inadmisibil, domnul Cîțu a uitat că are o țară de guvernat!

Iată cum înțeleg acești oameni de stat să conducă o țară: vorbim de o altfel de politică, una meritocratică cu acțiuni benefice asupra populație si astfel România devine cea mai prosperă zonă economică a Europei începând cu anul 2021, după cum declară coaliția de la guvernare!