Patrioții

Ringo Dămureanu (AUR) despre ipocrizia USR PLUS: Domnule Barna, dumneavoastră vorbiți de familie?

USR-PLUS se prezintă în fața românilor, alături de PNL, drept susținătorii unei agende progresiste și a ideologiei de gen, care ne „învață” că nimic nu este ceea ce pare, totul este fluid și, de aceea, copiii trebuie să învețe încă de pe băncile școlii că genul este un construct social.

Se pare că aceștia apărători fervenți ai minorității LBGT devin părinți. Avem exemplul recent al vicepreședintelui Dan Barna, proaspăt tătic. Oare acești lideri se gândesc vreodată când aplică agenda LBGT la faptul că ei clădesc lumea în care vor crește copiii lor? Noi, AUR, ne dorim ca toți copiii românilor să respecte adevăratele valori fundamentale, și nu să fie victime ale educației sexuale sau ale altor ideologii globaliste, care vor să îngroape cu totul identitățile naționale.

Domnule Dan Barna, dumneavoastră vorbiți de familie? Cu cine ați făcut copilul, cu domnul Cioloș? Sau nici „domn” sau „doamnă” nu se mai permite a se spune în „familia” US(S)R care promitea o Românie fără soție? Apropo, de ce nu spuserăți ce sex are „această minune”?! E băiețel de gen feminin? Asta vreți să sugerați? Sincer, îi dorim din toată inima să trăiască o viață lungă și frumoasă în respect față de adevăratele valori fundamentale: Familia, Națiunea, Credința în Hristos și în Libertate. Poate vă veți reveni și dumneavoastră la ceea ce v-a creat. La Dumnezeu.