Patrioții

Radu Grădinaru (AUR): Ce perspectivă și dezvoltare mai poate aduce PSD pentru România?

Venirea la guvernare a PSD – așa-numita „rotativă” guvernamentală va menține România în aceeași criză economică și politică deoarece partidele vechie nu pot aduce nicio schimbare – au demonstrat deja acest lucru în ultimii 30 de ani. Așadar, cum poate PSD să guverneze o țară dacă, în decursul celor peste 30 de ani, nu a reușit să scoată România din dificultăți și să îmbunătățească infrastructura țării? – este o întrebare esențială adresată de către deputatul AUR Radu Grădinaru, în cea mai recentă declarație politică.

Cum va reuși PSD să guverneze o țară dacă până acum, în peste 30 de ani, nu a reușit nici măcar să scoată România din noroaie și din gropi, dacă nu a reușit să construiască o infrastructură facilă pentru români, dacă nu a reușit să lege frații români nici măcar pe hârtie cu nicio autostradă prin care să se poată ajunge din estul spre vestul țării sau din sud spre nord?

Infrastructura unei țări dă de înțeles multe despre conducătorii ei și despre nivelul ei de dezvoltare. Pare un lucru mărunt, banal și, totuși, nici măcar asta n-au fost în stare să facă!


Botoșaniul a rămas locul unde se agață harta în cui, după ani întregi în care partidele sistemului s-au perindat pe la putere, pe la primărie,  pe la Consiliul Județean sau pe la Prefectură. Sfințim contoare de gaz și 12 km de drum asfaltat cu sobor de preoți și cu mulțime de lume, dar drumul Botoșani – Târgu Frumos a rămas o enigmă pentru toți cei care îl traversează.

De câtă incompetență au dat dovadă partidele aflate la guvernare până acum? Cum se poate ca o șosea de abia modernizată să arate ca după război și nimeni să nu facă nimic?

Și lucrările de modernizare a drumului național Botoșani-Ștefănești sunt în pericolul de a fi oprite pentru că firma care a câștigat licitația nu a mai primit bani din noiembrie 2022.

Drumurile din mare parte a județului rămân o cârpeală ieftină.


Ce așteptări mai mari putem să avem de la PSD? Ce perspectivă și dezvoltare pot aduce ei pentru România și ce pot face pentru români? Au demonstrat deja – dacă nu sunt în stare să facă un drum trainic în secolul XXI, nu sunt în stare să facă nimic!