Patrioții

Radu Grădinaru (AUR): Bătrânii României condamnați la foame, frig și întuneric!

Deputatul AUR Radu Grădinaru a criticat dur coaliția PSD-PNL-UDMR pentru disprețul arătat bătrânilor din România, care sunt condamnați la foame, frig și întuneric din cauza crizei energetice și a creșterii prețurilor la alimente și medicamente și alte produse de strictă necesitate.

Bătrânii României reprezintă o categorie socială de care partidele sistemului își vor reaminti doar înainte de alegeri, când vor vrea să îi cumpere din nou pe aceștia cu o sticlă de ulei sau cu o pungă de făină, după ce îi vor fi ținut în foame, în frig și în întuneric. O vorbă din popor spune:  „Cine nu are batrani, să-i cumpere!”

Bunicii reprezintă vocile trecutului si modelele prezentului.

Din pacate chiar acestei categorii sociale li se ia demnitatea, cei în vârstă sunt lăsați să trăiască în condiții mizere, lipsiți de ajutor, după ce tot deficitara guvernare a țării le-a trimis copiii și nepoții peste hotare. 

GUVERNANȚI! Și voi aveți bunici, și voi aveți aceste persoane în grijă…CHIAR NU VĂ PASĂ?

Ați angajat în ministere , agenții,  structuri guvernamentale, mii și mii de amante, de prieteni , de pile si cunoștințe de la partid și dincolo de partid, uitând ca acasă, departe, într-o localitate bătută de vânt, într-o camera fără lumină, în frig o bătrânică își așteaptă nepotul.

Țineți la cald amantele și țineți în frig bătrânii.

Bunicii au construit România!

Tot ceea ce vedem , hidrocentrale, tot ce e in jurul nostru, de la metroul din București pana la Transfăgărășan.

Pe acești bunici i-ați condamnat la frig, foamete și sărăcie.

Vom ajunge să ne cumpărăm propriul gaz la prețuri enorme, fără să primim niciun profit din exportarea propriilor zăcăminte.

Ați cedat resursele din Marea Neagră care ne-au mai rămas companiilor multinaționale, care le vor exploata scoțând și profitul peste hotare.

Ați vândut termocentrala Mintia unei companii din Irak, care o transformă chiar acum în fier vechi. 

Există multe întrebări legate de vânzarea termocentralei cu doar 91 de milioane de euro, o sumă ce reprezintă jumătate din banii investiți în ultima re-tehnologizare a acesteia.

De ce contractul nu a fost făcut public?

De ce statul a așteptat momentul cel mai nefavorabil pentru o astfel de tranzacție, așteptând ca termocentrala să se degradeze? S-a vândut pe mai nimic, cea mai mare termocentrală din zonă, în contextul crizei energetice prin care trece România.

Cât să vă mai răbdăm ipocrizia și fariseismul? Nu ne-ați vândut pe noi, v-ați vândut bunicii și trecutul, dar și viitorul. V-ați vândut și pe voi! Veți regreta într-o zi, dar va fi prea târziu.