Patrioții

Pasajul Victoriei, unul dintre cele mai circulate din București, curățat de AUR București

Mihai Enache, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria București, continuă campania de eliminare a inscripțiilor care urâțesc aspectul orașului. Astfel, o echipă coordonată de președintele AUR București a curățat Pasajul Victoriei, aflat într-o stare dezolantă, chiar în proximitatea clădirii Guvernului.

„Am curățat intrarea în Pasajul Victoriei și am constatat, cu această ocazie, că fie Nicușor Dan, ori chiar edilul de la sectorul 1, Clotilde Armand, și întreg aparatul executiv de la Guvern nu au coborât niciodată să ia tramvaiul de-aici, fie toți sunt orbi, că altfel nu se explică cum poți lăsa un pasaj din centrul Bucureștiului să devină o hazna. Pasajul Victoriei are nevoie și de o intervenție serioasă de reabilitare și consolidare, pentru că în prezent pune în pericol viața celor care îl traversează”, a declarat Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București. 

Pasajul Victoriei, unul dintre cele mai circulate din București, aparține de Administrația Străzilor, structură din cadrul Primăriei Capitalei.