Patrioții

Nicolae Roman (AUR): Principalul obiectiv politic este readucerea populației active acasă

Generalul (r) Nicolae Roman, deputat AUR, susține că principalul obiectiv politic al Alianței pentru Unirea Românilor este readucerea populației active acasă. Acest lucru este imperios necesar pentru restartarea României.

Am intrat în AUR pentru că aici am putut să mă exprim, sub nicio formă nu mă puteam exprima în formațiunile plitice care au dus România într-o situație în care nimeni nu o credea în 1989. Nu se poate ca o țară care acum 31 de ani să fie în situația în care este România acum. Acum 30 de ani, România avea o situație foarte bine pregătită, cu studii temeinice, cu meserii, ori, în 30 de ani au dispărut industriile, meserie și nu mai există omenia.

AUR are niște valori care sunt foarte simple și pleacă de la viața de zi cu zi: credința, familia, libertate și patrie – nu țară, pentru că România este singura țară înconjurată de propria populație. Din păcate, în ultimii 30 de ani, în sistemul educaționale se face tot posibilul ca ai noștri urmași să nu mai știe ce rădăcini au.

Misiunea noastră este să rezolvăm situațiile și nenorocirile care s-au adunat în 30 de ani, nivelul de trai a scăzut și populația activă a României este în afara granițelor. Pe mine astă mă îngrozește că nu poți să restartezi o țară fără populație activă. Cei care am intrat în politică să ne stabilim ca obiectiv politic readucerea populației acasă.

Deputatul AUR Nicolae Roman a participat pe 8 februarie la emisiunea News Express de la TVSAT, unde a discutat despre obiectivele partidului din care face parte.