Patrioții

Nicolae Roman (AUR): Populația României trebuie protejată. Vom continua să luptăm pentru ca globalismul să nu devină un fenomen ireversibil în această țară

Deputatul AUR Nicolae Roman a afirmat, de la tribuna Parlamentului, că acuzațiile nefondate, care aduc atingeri imaginii sale și a celorlalți colegi patrioți, sunt de condamnat. Declarația a fost făcută în contextul în care deputatul USR Iulian Bulai a făcut o serie de acuzații la adresa parlamentarului AUR în cadrul unor emisiuni de la Realitatea Plus, fără ca postul de televiziune să ofere drept la replică.

Totodată, Roman a subliniat faptul că AUR va apăra interesele poporului român, care sunt puse în pericol de către acești politicieni dezrădăcinați, care se supun agendei globaliste.

„În societatea românească se insinuează ideea că statul-națiune nu mai are viitor, iar în România se experimentează și se urmăresc reacțiile sociale prin impunerea unor indivizi care nu simt nimic pentru această țară. Aceste ființe nu au nimic în comun cu acest popor pentru că parcă nu au mamă, nu au tată.

Parlamentul României în acest moment ia decizii doar pentru a realiza obiectivele unei agende ascunse, instituția este astfel lipsită de rolul său fundamental de a apăra interesele poporului român. Pe această cale, vă anunțăm că vom lupta cu toate instrumentele legale și care ne sunt accesibile pentru ca globalismul să nu devină un fenomen ireversibil în această țară”, a declarat deputatul AUR Nicolae Roman.