Patrioții

Nicolae Roman (AUR): Obiectivul nostru este să construim un partid puternic, care să intre la guvernare peste 4 ani

Vrem să construim un partid puternic, care să intre la guvernare peste 4 ani. Deși încă suntem în vacanță parlamentară, Alianța pentru Unirea Românilor a desfășurat o activitate de teren bogată, ținând permanent legătura cu membrii din filialele locale și cu oamenii care vor să se alăture formațiunii noastre politice. Obiectivul nostru este acela de a construi un partid puternic, care să intre la guvernare la alegeri ce vor avea loc peste 4 ani.

Partidul AUR iubește suveranitatea. Ce înseamnă suveranitate? Adică poporul român să poată să-și decidă singur soarta, ținând cont de toate tratatele și documentele internaționale la care România este parte. Nu avem decât pretenția ca partenerul de dialog să ne respecte așa cum și noi îl respectăm pe el. De aceea, vrem să construim acest partid uitându-ne unii la alții. Să nu avem parte de ceea ce se întâmplă în PNL, acest scandal intern dintre Cîțu și Orban. Eu, ca simplu cetățean și contribuabil, nu vreau să văd ceartă în zona conducătorilor mei, atâta timp cât eu îi plătesc ca ei să fie slujbașii mei.

Modul în care este guvernată România ne demonstrează că avem nevoie la guvernare de un partid care își iubește țara. De câteva luni bune, românii sunt conduși prin ordonanțe de urgență. Ori, Guvernul trebuie să pună în aplicare legile pe care le elaborează poporul prin reprezentanții săi legali care sunt parlamentarii. În vacanța parlamentară, Guvernul poate să dea ordonanțe doar în caz de situații limită: război, calamitate, neprevăzut.