Patrioții

Nicolae Rațiu atacă AUR, dar de ce nu a sărit să apere onoarea patriotului Ion Rațiu, când PNTCD a devenit anexa PSD, a foștilor torționari?

Deputatul AUR Dumitru-Viorel Focșa a refuzat să mai intre în direct la emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus pentru a dezminți atacurile venite din partea intelectualilor din jurul lui Cristian Pârvulescu, printre care se numără și Nicolae Rațiu.

Nu am mai vrut să întru în direct la Realitatea Plus „Jocuri de Putere”, astăzi 05/02/2021 fiindcă nu vreau să fac jocul cuiva și să vă ridic ratingul dându-vă ocazia să îmi tăiați microfonul când as fi înșirat în direct tot ce urmează mai jos. Vreți să mă contraziceți că m-am înșelat, dați citire la tot textul scris de mine. În platou, dacă vom avea ocazia pe alte subiecte, sau chiar pe acesta cu altă ocazie, când voi fi în București, voi demonstra că sunt un român naționalist, patriot și-atât, nimic mai mult. Așa au fost modelele mele din istoria acestui neam: Ștefan cel Mare, Mihai Bravul, Horia, Cloșca și Crișan, sau Avram Iancu, Bălcescu, Al. I. Cuza, ori Eminescu chiar, care au fost uciși, stigmatizati sau exilați de acest gen de iubitori de Mamona, trădători de neam și țară care se vând ca Iuda. Dumnezeu a lăsat în orice epocă acesti șerpi printre noi tocmai pentru a ne căli și forma prin prin lupta pentru Libertate, Adevăr și Dreptate.

Ar fi trebuit să clarific în direct un comentariu regretabil exploatat brutal de acei anti-români care sunt pe față în slujba altora decât poporul român. Dar detest circul vostru prin invitarea unor spumoși, la propriu, care scuipă când vorbesc, pe care cândva ii credeam obiectivi, dar văd că nu mai sunt sau poate nu au fost vreodată. Domnilor, eu sunt român sadea la fel ca Ion Rațiu, cel patriot, plecat dintre noi. Revolta lăsată într-un comentariu la afirmațiile mincinoase ale acestui domn Rațiu N. care are doar numele patriotului Rațiu, nu și inima, trebuia defapt sa fie sintetizată altfel: neo-marxism și globalism totalitar!

Dar fiindcă este clar că altcineva i-a scris textul prin care se asociază cu grupul soroșist anti-românesc condus de dl. Pârvulescu, am punctat scurt prin acel „atribut” ce definește de fapt lipsa de discernământ pentru un om cu asa nume de dus. Și asta este, din punctul meu de vedere, ceva blând, chiar dacă doare. Știm bine însă că adevărul mereu doare. Adică, ce poți tu să aștepți de la românii pe care nu-i cunoști, de care nu ți-a păsat în 31 de ani, dar cazi în plasa unor descreierati care lucrează prin presa scrisă contra națiunii românești, și te lași pus cap de afiș, căci vezi Doamne!…. un membru AUR a pus acele cuvinte celebre servite lui Iliescu în campania electorală din 1990, ca definiție a democrației lângă o fotografie a tatălui patriot? Dar de ce nu a sărit acest domn Rațiu să își apere onoarea patriotului Ion Rațiu, tatăl, când PNT-CD a devenit anexa PSD, a foștilor torționari? Aia da asociere rușinoasă pentru adevăratul român Ion Rațiu!

Sare acum la gâtul unor patrioți care arată dezastrul din România? Ce interese are și dumnealui?Pentru că, în spatele acestui atac susținut de hoarda soroșistă există mari interese pe care aceștia le maschează prin cățeii din presă care vin și fac spume la emisiunea d-lui Muzgoci sau prin unii așa ziși formatori de opinie cu granturile pentru studii și formare anti-natională date tot de clanul Soroș. Cu tot respectul pentru patrioții cu care am fost contemporan o vreme, Rațiu si martirul Coposu, nu pot tăcea când vad chiar fiul unui patriot să mintă cu nerușinare că AUR este un partid anti-european, extremist și alte bazaconii. Românii trebuie să știe mai bine că acești pseudo-români, cred ei că, dacă se ascund în spatele acestor simboluri naționale pot arunca cu noroi în tânăra forță politică a patriotilor români, AUR. Prin adeziunea d-lui Rațiu N. la grupul ‘telectualilor” d-lui Pârvulescu, s-a dovedit susținătorul jafului din ultimii 31 de ani în România. Poate asta fi acoperită de meritele tatălui? Nu!

În fața lui Dumnezeu noi dăm socoteală pentru ce facem noi. Asa cum nu răspundem pentru greșelile părinților tot la fel nici faptele bune ale lor nu ne absolvă de răspundere când greșim. „Cea mai bună moștenire lăsată în urmă este un nume bun”. Este scris undeva prin Cartea Sfântă. Unii dintre semenii nostrii au pătat chiar ei moștenirea lăsată. Este greu să păstrezi curat un nume bun în mocirla politicii dâmbovițene.

Minte cu nerușinare că AUR este un partid anti-european prin adeziunea sa la grupul ‘telectualilor Pârvulescu? Am dat Copy & Paste la mizeria din textul lor: „Partidul AUR este o formațiune politică ce s-a dovedit a fi, în scurta sa existență pe scena publică românească, purtătoarea unui conglomerat ideologic nociv, de factură extremistă. Un partid radical-populist, vehiculând teme fundamentaliste și naționaliste, cu revizitarea teoriilor conspiraționiste, anti-globaliste și anti-individualiste, și cu personaje care răspândesc idei ale extremei drepte (este de notorietate, de exemplu, că persoana propusă de AUR drept candidat la funcția de prim-ministru se proclamă deschis drept un înflăcărat admirator al unor figuri de tristă amintire din trecutul negru al României ori că parlamentari ai aceluiași partid au simpatii pentru legionari sau intelectuali legionari din perioada interbelică), care se exprimă frecvent împotriva societății liberale și a sistemului instituțional de valori al democrației liberale, nu poate fi un partener de dialog într-o democrație”.

Am postat pe pagina mea de FB acest text care este defapt răspunsul meu vis-a-vis de acest comentariu pentru denigrarea adusa imaginii AUR de către un cetățean străin cu nume românesc. Il rog pe acest domn să ne arate tuturor câte case de copii a finanțat în România sau câte victime cu arsuri a spitalizat pe banii lui, din moștenirea românului Ion Rațiu. Asta faci dacă ești român adevărat!Apoi să vină să facă opinie acest domn Rațiu N., contra unui grup de patrioți și a celor aproape 700.000 care au votat AUR.Nu-i nimic, la următoarele alegeri vom fi 700.000 de membri! Vom trai și vor vedea și alde dl. Pârvulescu & Co.Sincer, eu cred că bătrânul Rațiu l-ar dezmoșteni dacă ar citi ce a scris la adresa unor patrioți acest pseudo-român.

Părerea mea, dacă o veți reproduce, (sunt convins că nu o veți face) , este că frica unora este MARE!Clar, pentru unii AUR deja produce frisoane!Nu mergeți la spital dacă aveți asa frisoane că vă declară covidați.Este de înțeles! Interesele sunt mari. Miza este mare. Investițile lui Soros în mass-media observăm că dau roade, dar ce nu știu aceștia, este că România are mult mai mulți fii credincioși decât aceste personaje nefaste contemporane cu noi, decât acești trădători care in loc să își pună energia în aflarea adevărului pentru a face Dreptate pentru românul oropsit, au ales să fie biete slugi de-personalizate și golite de spiritul național si uman. De ce? Pentru 30 de arginti!?

Am și o întrebare pentru domnul Rațiu?Are vreo inițiativă luată față de frații români din Ucraina care au limba română interzisă și școlile închise? A îndrăznit să propună asta doamnei lui, soției, ținând cont ca este de origine din Ucraina, să-l sprijine în acest demers pentru frații români batjocoriți de Kiev? Ar fi avut mare succes. Poate nu-i târziu. AUR se uită cu durere la frații din Cernăuți, Hotin, Chilia, Reni și chiar Odessa. Sigur că nu a încercat! Seara buna tuturor!