Patrioții

Mitrea Dumitrina: AUR este partidul preocupat de FAMILIE

Deputatul AUR de Neamț, Mitrea Dumitrina, a participat la ”The Intermarium Regional Conference on Geneva Consensus Declaration” („Conferința Regională INTERMARIUM privind Declarația Consensului de la Geneva”), eveniment dedicat familiei, femeii, precum și protecției copilului înainte de a se naște cât și după naștere.

„Ieri am avut onoarea să particip împreună cu colegii, senator Andrei Dârlău și senator Ionuț Neagu , la The Intermarium Regional Conference on Geneva Consensus Declaration („Conferința Regională INTERMARIUM privind Declarația Consensului de la Geneva”). Ewa Rowinska a fost organizatoare din partea Institutului ORDO IURIS din Varșovia, un think tank polonez conservator pentru politici pro-familie. AUR, este partidul preocupat de FAMILIE, de rolul Femeii în viața de familie, precum și în protecția copilului înainte de a se naște cât și după naștere.

Toți s-au arătat preocupați de a analiza provocările și progresele înregistrate în sensul susținerii dreptului la cele mai înalte standarde de sănătate realizabile pentru femei, de a promova contribuția esențială a femeilor la sănătate și întărirea familiei precum și a unei societăți de succes, pentru a exprima prioritatea esențială a protejării dreptului la viață, angajându-ne în eforturi coordonate, în forurile multilaterale.”, a declarat deputatul AUR Mitrea Dumitrina.