Patrioții

Mihail Albișteanu (AUR): România nu este feuda Uniunii Europene!

România nu este feuda Uniunii Europene! – acesta este mesajul transmis de către deputatul AUR Mihail Albișteanu autorităților statului român, în cea mai recentă declarație politică, în contextul în care birocrații de la Bruxelles impun statelor UE să adopte politici neomarxiste.

În calitate de secretar al Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaților, cer autorităților statului român și în special Ministerului Afacerilor Externe să ia poziție față de politicile antinaționale pe care Comisia Europeană le promovează, sub conducerea nefastă a doamnei Ursula von der Leyen. Domnia sa și echipa de birocrați pe care îi conduce își permit să dicteze statelor naționale, membre ale Uniunii Europene, măsuri prin care își impun politicile lor globaliste, progresist-stângiste, care urmăresc tocmai distrugerea acestor state naționale, pe care a reușit, în timpul pandemiei Covid, să le supraîndatoreze, forțându-le să achiziționeze, în mod inutil și pe bani mulți, sute de milioane de doze de vaccin, care, odată expirate, trebuie distruse, evident, tot pe cheltuiala cumpărătorului. Chiar deunăzi, guvernul bulgar a anunțat că trebuie să distrugă ”o cantitate uriașă” de doze de vaccin C19. În același fel procedează și România, deși autoritățile trec acest lucru sub tăcere.

Deși anchetată pentru implicarea sa și a soțului său în această afacere, președinta Comisiei Europene impune statelor membre ale UE, nu doar cumpărarea altor milioane de doze de vaccin, ci și (sub pretextul unei așa-zise crize climatice) politici autodistructive, care vizează eliminarea, până în 2035, a comercializării autovehiculelor care folosesc combustibili fosili. De asemenea, domnia sa cere reducerea cu două treimi, până în 2030, a consumului de carne la nivel european, în favoarea, probabil, a consumului de insecte și de carne artificială.

Adeptă a reducerii populației continentului (însă nu prin exemplu personal, căci domnia sa are 7 copii), doamna von der Leyen este însă o mare iubitoare de imigranți, pe care îi dorește aduși în Europa, din Asia și Africa, prin modificarea politicii de azil a Uniunii Europene.

Prin tot ceea ce face, actuala Comisie Europeană și personal, președinta acesteia, se îndepărtează de la planul originar, propus de părinții fondatori ai proiectului european, cel al unei uniuni de state europene suverane, și fac, fără a avea vreun mandat din partea cetățenilor UE, pași hotărâți către crearea unui stat federal – o Uniune Sovietică Europeană.

Le atrag atenția, atât președintei Comisiei Europene, cât și Ministrului de Externe al României, că România este un stat independent și suveran, care aparține națiunii române, iar nu o feudă a Uniunii Europene, unde doamna Leyen poate să își impună politicile sale experimentale aberante.