Patrioții

Mihai Enache, președintele AUR București, a protestat în fața sediului AEP împotriva comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare

Un protest inedit organizat de AUR împotriva modului în care PSD și PNL administrează anul electoral 2024 a avut loc în fața Autorității Electorale Permanente (AEP), instituția responsabilă de organizarea alegerilor.

„Nu vă iubiți pe votul românilor!”, „Comasarea e CIOLACUL meu de salvare!”, „Stim că vă iubiți, dar nu f#t€!i votul!”, sunt mesajele afișate de protestatari, ca dezaprobare a acțiunilor antidemocratice ale coaliției PSD-PNL.

„Mult discutata comasare a alegerilor, lipsa de predictibilitate a întregului proces electoral, precum și numărul insuficient de secții de vot din diaspora riscă să transforme întregul an politic 2024 într-un fiasco de proporții. Este cazul ca AEP, ca principal garant al bunei desfășurări a alegerilor, să-și ia rolul în serios și să pună capăt acestei debandade orchestrate de PSD și PNL.”, a declarat la manifestație președintele AUR George Simion.

În același context, Mihai Enache, președintele AUR București, a subliniat: „Astăzi, 14 februarie, cu prilejul sărbătorii comerciale a Sfântului Valentin, sancționăm încă o dată relația împotriva naturii între PSD și PNL, respectiv cea dintre liderii celor două partide, Marcel și Nicu. Ne dorim o revenire la o normalitate în care să avem dezbatere politică, iar votul românilor să conteze.”