Patrioții

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, le prezintă bucureștenilor proiectele eșuate ale foștilor primari – Sorin Oprescu, Gabriela Firea și Nicușor Dan: „În toamnă să nu uite de cei care și-au bătut joc de bugetul Bucureștiului”

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, le prezintă bucureștenilor proiectele eșuate ale foștilor primari Sorin Oprescu, Gabriela Firea și Nicușor Dan, pentru a-i determina ca la următoarele alegeri să nu mai voteze reprezentanții vechilor partide.

Primul exponat din cadrul Muzeului Risipirii Banului Public, inaugurat la București, este trotuarul rulant pentru stația intermodală Basarab – Gara de Nord. În cadrul evenimentului organizat de Mihai Enache, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria București, la Gara de Nord, a fost prezentat unul dintre cele mai scumpe exponate ale Muzeului mobil, în valoare de 3 milioane de euro.

De la Sorin Oprescu, care a inaugurat cu mare fast în 2013 trotuarul rulant spunând despre acesta că reprezintă „gama completă de civilizație”, la Gabriela Firea, care explica că trotuarul nu a putut fi dat în administrare și până la Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, care promitea că va fi funcțional, această investiție a devenit astăzi un exponat de muzeu, reprezentativ pentru ceea ce se întâmplă în prezent în București. Trotuarul rulant a ajuns un focar de infecții, cu geamuri sparte, vandalizat și complet nefuncțional.

Este nevoie de acest Muzeu al Risipirii Banului Public în București pentru ca bucureștenii să nu mai uite felul în care ultimii primari generali ai Capitalei și-au bătut joc de banii publici. Primul exponat al muzeului este trotuarul rulant de la Gara de Nord, o investiție de 3 milioane de euro. A funcționat 1 an, iar de 10 este abandonat, indiferent că în funcția de primar general  a fost Oprescu, Firea sau Nicușor Dan.

Vom continua și cu alte exponate din București pentru a le ține  memoria vie bucureștenilor, în așa fel încât în toamnă să nu uite de cei care și-au bătut joc de bugetul Bucureștiului”, a declarat Mihai Enache, președinte AUR București.

Muzeul Risipirii Banului Public va include mai multe proiecte în care banii bucureștenilor au fost cheltuiți în mod ineficient sau care nu au fost finalizate.