Patrioții

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București, a fost agresat și dat afară din Primăria condusă de Ciprian Ciucu pentru că a cerut explicații pentru corturile vandalizate

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București, a fost agresat în timp ce se afla în Primăria Sectorului 6 și discuta cu angajații Primăriei despre ridicarea și distrugerea corturilor AUR din sector.

Corturile destinate strângerii semnăturilor aveau autorizație valabilă, însă au fost furate și distruse cu o zi înainte de termen de către echipa Primăriei Sectorului 6.

„Autorizația începând cu 10 mai a fost obținută de către Comitetul de inițiativă pentru revizuirea Constituției, cu acceptul nostru de a folosi structurile metalice aflate în proprietatea noastră. Primarul Ciprian Ciucu a recunoscut că acele corturi aveau autorizație, însă în loc să accepte un dialog cu noi pentru a găsi o soluție amiabilă, a fugit și a trimis Poliția Locală să ne evacueze cu forța din instituție.”, a declarat Mihai Enache.

Mihai Enache a abordat problema în mod civilizat și a încercat să găsească o soluție, dar a fost agresat și dat afară din instituție, fără să primească vreo explicație legată de situația corturilor vandalizate și furate.