Patrioții

Lucian Feodorov(AUR): PSD, PNL, USR, UDMR îndatorează România ca să fure, dar banii îi dau nepoții

Guvernul format de PNL, USR și UDMR și condus de Florin Cîțu, susținut din umbră și din parlament de către PSD, îndatorează România ca să fure. Vorbim despre suma colosală de 15 miliarde de euro, bani din care ministrul Ghinea ne promite autostrăzi prin toată România, dar noi știm că nu este așa și că acești bani vor fi furați.

Noi tot am auzit miniștri și președinți care a luat credite mari și au spus că de ei se vor face investiții, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Noi știm că ei mint iar banii se vor fura și nepoții noștri vor trebui să plătească această datorie.

Am ajuns să avem sume impresionante de returnat dar politicienii ce s-au perindat pe la guvernare nu au făcut nimic de acești bani. Ei au fost luați, dați cu prea mare ușurință și cu interese ascunse probabil, și nu ne-am ales cu investiții importante.

Avem aproape 15 miliarde de euro bani care sunt la dispoziția României și care nu s-au cheltuit din bugetul Uniunii Europene. Avem 15 miliarde de euro ce se promit pentru ca să facem investițiile necesare relansării economice. Ce vedem noi că facem guvernul României: să la o parte toate aceste sume deoarece ele se dau pe proiecte concrete și preferă să împrumute bani deoarece acolo nimeni nu este interesat de ce faci cu ei ci doar să îți plătești dobânda și apoi să facă presiune pentru cedarea unor active.

Am putea spune că trăim pe datorie, însă nu noi facem acest lucru ci statul politic creat de partidele politice tradiționale.