Patrioții

Lilian Scripnic (AUR): Astăzi ni se cere să votăm legi care ne vor răpi copiii din sânul familie. Sâmbătă, 6 mai, vom fi prezenți în fața Parlamentului!

Sâmbătă, 6 mai, Alianța pentru Unirea Românilor cheamă toți românii în fața Parlamentului, în semn de protest față de legile anti-naționale pe care coaliția PSD-PNL-UDMR vrea să le adopte. „Astăzi ni se cere să votăm legi care ne vor răpi copiii din sânul familiei, ni se cere să le oferim ultima brumă de mândrie națională regăsită în puținele bunuri ce au mai rămas în proprietatea Statului Român”, avertizează deputatul AUR Lilian Scripnic, într-o declarație politică.

Valuri de nedreptăți s-au revărsat peste România postdecembristă. Milioane de suflete românești s-au scurs către occident, la fel cum se scurge un fluviu în mare. Marea nepăsării și a corupției practicate fără niciun fel de bun-simț au condus România către marginile unui abis al deznădejdii și al sărăciei.

Cei care  ar fi trebuit să fie păstorii acestei mari națiuni, au ajuns să-și dea mâna cu haita de lupi ce stătea la pândă, au gonit și au otrăvit câinii de pază pentru a lăsa mielușeii, oițele și berbecii pradă fiarelor flămânde.

Sângele martirilor strigă din pământ după dreptate, dreptatea îi aude și le poartă strigătul către Dumnezeu. Sfinții în viață al acestui neam, cei care se roagă și mijlocesc pentru națiune, ajută prin lumina rugăciunii lor încetinind întunericul legilor oculte pe care politicienii vremelnici le aruncă peste țară ca un laț și ca un blestem!

Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Iuliu Maniu, George Enescu, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Avram Iancu și alți mari români patrioți vor judeca faptele voastre rele, fapte prin care România, mama noastră, a fost vitregită de toate bogățiile ei, pentru a fi date unor ibovnici venetici care nu și-au dorit decât să vadă fiii acestui neam cerșind la marile lor porți construite cu aur și argint românesc.

Țițeiul, aurul, pădurile, grânele, gazele naturale, resursa umană și toate bogățiile acestui neam au fost amanetate unor falși prieteni, unor ipocriți care după ce ne-au falimentat tot ce era românesc, ne-au umilit la mesele lor bogate aruncându-ne firimiturile și resturile lor.

Astăzi, România este în comă profundă, trăiește datorită împrumuturilor cu dobânzi astronomice, încercându-se anihilarea oricărei speranțe că vreodată o generație de români ar putea să spere la libertate și prosperitate.

Astăzi ni se cere să votăm legi care ne vor răpi copiii din sânul familiei, ni se cere să le oferim ultima brumă de mândrie națională regăsită în puținele bunuri ce au mai rămas în proprietatea Statului Român.

Astăzi, Constituția este asasinată și mai servește doar ca o amintire a unei nații ce ar fi putut fi suverană!

Soarele trebuie să răsară din nou pe strada României. Istoria ne-a învațat că fiecare generație are timpul ei când trebuie să-și schimbe propriul destin. Generația de astăzi este din ce în ce mai aproape să ridice ocara de pe obrazul României și să facă ca acest neam să dăinuiască!

Sâmbătă, 6 mai, ora 16:00, fiii națiunii vor fi prezenți în fața Parlamentului pentru a spune tuturor celor ce înrobesc acest neam că România nu va fi părăsită, că dreptatea va învinge și că lumina va face de rușine întunericul!

Sus națiunea română!

Hristos pentru România!