Patrioții

Ionuț Neagu (AUR): Scopul educației sexuale promovată de USRPLUS este ideologizarea și depravarea copiilor noștri

Declarație politică: Educație pentru viață, nu pentru sexualizare

În timp ce nici anul acesta învățământul nu primește cele 6% cuvenite din PIB, cum specifică legea, unii nu mai covărâșesc să vorbească la această tribună despre așa-zisa „educație sexuală” a copiilor români în școli. De fapt, nu este vorba despre nici un fel de așa-zisa educație sexuală, ci despre cursuri de sexualism la vârstă fragedă. 

Noi considerăm că argumentele și recomandările OMS privind standardele pentru „educație sexuală” nu sunt benefice educației copiilor și adolescenților noștri. Astfel OMS ne prezintă o matrice de informații pentru vârsta de la 0-4 ani ce se doresc a fi implementate. Citez: bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie, descoperirea corpului și a organelor genitale proprii, diferite tipuri de dragoste, cât și aptitudini, sentimente pozitive față de propriul sex și gen (e bine să fii fată sau băiat) și să devină conștienți de identitatea de gen. Pentru recomandările pe grupele cealalte de vârstă voi reveni mai detaliat la următoarea apelare.

Abordarea sexualiștilor useriști de la noi este îngustă, reducționistă, puternic ideologizarea amintind de zorii bolșevismului rus și făcând complet abstracție de complexitatea actului pedagogic. Scopul unui asemenea demers este clar:  ideologizarea și depravarea copiilor noștri.  Extrema stângă  ascunde din Parlamentul României nu ascunde că are o agendă ideologică pe care vrea să o impună societății românești și statului nostru.

Argumentația lipsită de argumente solide ale neomarxiștilor nu rezistă criticii. Ei ne amintesc acum că aceste cursuri de sexuali în școli ar contribui la reducerea incidenței bolilor cu transmitere sexuală, a sarcinilor la vârstă precoce și așa mai departe. Nimic mai fals! În Statele Unite ale Americii și în țările Uniunii Europene în care s-a introdus un asemenea curs în școlile publice, incidența bolilor cu transmitere sexuală și a sarcinilor la vârstă precoce aproape că a triplat față de perioada anterioară. Multe dintre aceste state au renunțat deja la aceste cursuri nefaste care promovează promiscuitatea și depravarea, alterând cu cinism copilăria și pubertatea noilor generații, afectându-le dezvoltarea psihosomatică.  În Marea Britanie, incidența sarcinii la adolescente a scăzut cu peste 42% după ce s-a renunțat la cursul de sexualism în școli. Renunțarea la ora de sexualism în școli este o bună practică europeană, în special pe fondul declinul demografic accentuat.

Remarcăm și poziția vădit partizană a unei părți a presei care promovează noile ideologii de extremă-stângă.  Educația sexualistă în școli nu este decât un paravan pentru ideologia de gen și pentru activismul agresivi LGBT+.  Mai precis, materialele didactice conforme acestui proiect de lege prezintă în mod explicit o serie de idei neștiințifice conform cărora genul unei persoane nu este definit biologic, ci este o chestiune de opțiune.

Românii se întreabă firesc: dacă pe pentru ora de religie părinții trebuie să aleagă, de ce nu pot alege și pentru educația sexuală? Art.29 (alin.6)  de din Constituția României stabilește că doar părinții sau tutorii au dreptul de a asigura educația copiilor minori a căror răspund le revine potrivit propriilor convingeri.  Mai mult decât atât, art. 486 din Codul Civil  onsfințește îndatorirea părinților de a se îngriji de dezvoltarea psihică, de educația copiilor potrivit propriilor convingeri, dar și potrivit însușirilor și nevoilor copiilor.  Copiii românilor sunt ai părinților, nu ai statului sau ai guvernului. 

În concluzie: noii marxiști, recte USR+, vor să ne demonstreze că numai ei pot implementa idealurile lui Marx,  mai cu seamă destructurarea familiei, susținând viclean că nu ideologia a fost greșită, ci doar implementarea ei

Adevărul este că nu găsim un singur exemplu în care marxismul să fi fost o povestire de succes. Din contră, variantele acestei ideologii au făcut peste 100 de milioane de morți, familii distruse, destine spulberate, gulaguri pline.  Să nu uităm că și noi, românii, am trăit recent sub bocancul totalitarismului de stânga.

Senator Ionuț Neagu