Patrioții

Ilie-Alin Coleșa: AUR este alături de studenții UBB discriminați pe motive medicale

Alianța pentru Unirea Românilor este alături de studenții UBB discriminați pe motive medicale. Aceștia sunt forțați să se vaccineze, având în vedere că li se condiționează accesul la cursuri în sistemul clasic de efectuarea unor teste RT-PCR la fiecare trei zile sau testelor antigen rapid la fiecare 2 zile. Mai mult decât atât, studenții UBB vaccinați au prioritate la ocuparea unui loc de cazare în căminele studențești, un caz grav de discriminare. Noi, AUR, credem cu tărie că suntem stăpâni pe corpul nostru și avem dreptul să alegem dacă ne vaccinăm sau nu cu un ser experimental.

Astăzi am făcut o primă manifestare de solidaritate față de studenții UBB, care sunt discriminați prin interzicerea accesului la activitățile didactice desfășurate în sistemul clasic, față către față, precum și condiționarea cazării în căminele studențești de efectuarea unor teste RT-PCR (la fiecare 3 zile) sau al testelor antigen rapid (la fiecare 2 zile). Testare a cărei costuri se presupune a cădea în sarcina acelor studenți care, din diferite motive, aleg să nu se vaccineze.

Și cel mai simplu motiv e acela că mare majoritate a lor au trecut deja prin boală, au anticorpi, și ca atare nu doresc să se expună unui risc inutil vaccinându-se. Vaccinare care nu oferă garanția ne-îmbolnăvirii și ne-transmiterii virusului. O instituție academică, așa cum ar trebui să fie UBB, cade la testul unui raționament simplu, elementar, pe care orice om sincer cu el însuși l-ar trece. De fapt face exces de zel, dorind să intre în grațiile mai-marilor zilei

.Este evident faptul că asistăm la o obligativitate a vaccinării, iar conducerea UBB dorește, printr-o „dăruire exemplară” să depășească planul cinci-lunar în mai puțin de 2 luni. Sunt ușor de recunoscut manifestările specifice unei dictaturi politic corecte. Dar nu trebuie să ne lăsăm intimidați. Regele este gol, puterea lor este aparentă. Uniți și urmându-ne conștiința avem doar de câștigat, nimic de pierdut.