Patrioții

Gianina Șerban (AUR): PNL vrea să își cumpere sedii din banii românilor

În timp românii sunt nevoiți să strângă cureaua, partidele sistemului se înfruptă din banii publici. PNL vrea să cheltuie nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru a-și cumpăra sedii. Or, acești bani puteau fi direcționați către sănătate, educație și infrastructură, a afirmat Gianina Șerban, într-o declarație de presă, pe care o redăm integral în rândurile de mai jos.

Știe toata lumea că partidele, în funcție de mandatele câștigate la alegeri, încasează sume imense din bugetul de stat prin subventiile acordate de Autoritatea Electorala Permanentă. Or fi crescut chiriile, or fi crescut salariile celor din structurile de partid, acestea pot fi motivele pentru care aceste subventii cresc, inexplicabil, de la an la an.

Dar, în timp ce tara arde, PNL-ul se piaptănă, în timp ce românii sunt în fața unei ierni care le va goli buzunarele, în timp ce noi, AUR, solicitam desființarea subvențiilor pentru partidele politice, PNL-ul vrea să își cumpere sedii din banii românilor, de la RAAPPS, iar suma vehiculată este de aproximativ 10 milioane de euro!

Sediile din Modrogan sunt ale statului român, însă sunt administrate de această structură, care pune, în mod discreționar, la dispoziția diverselor instituții și unor persoane care nu au adus nimic bun în viața românilor și în buna administrare a resurselor României, aceste locații.

Ne întrebăm, câți români au vizitat cel puțin o dată aceste spații, deținute de ei, până la urmă, pentru că e mai mult decât sigur că nu vor avea acces în acele sedii de partid, unde nimeni nu știe ce se intamplă, cum se primesc ordine și cum se execută.

Românii au plătit cu vârf și îndesat pentru toate bunurile ce aparțin statului, prin muncă sau prin taxele și impozitele plătite de-a  lungul anilor, prin birurile exorbitante impuse de guvernări vremelnice, de ce mai trebuie să plătească, încă o dată, toate astea?

Tot din subvențiile acordate pentru partide se plătesc și campaniile electorale, acele campanii care i-au amăgit pe români, mereu, că vor trăi mai bine, sumele folosite pentru materialele care-au păcălit oamenii fiind recuperate de la același AEP.

Cele 10 milioane pregătite de PNL pentru cumpărarea sediilor puteau fi întoarse în sănătate, în educație, în infrastructură dar, ca de obicei, ei fac pentru ei, românii sunt ultima lor grijă.

Românii plătesc mereu. De ce? Până când?