Patrioții

Gheorghe Cătană (AUR): Avem un premier condamnat penal, care afundă țara în criză economică

Lupta internă din cadrul PNL a scos la iveală mai multe detalii din trecutul premierului Florin Cîțu, printre care și faptul că a petrecut una sau două zile în închisoarea din Iowa (SUA) pentru că a condus sub influența alcoolului. Avem așadar un premier condamnat penal într-o coaliție de guvernare care le-a promis românilor că nu le va mai permite „penalilor” să ocupe funcții publice.

În loc să-și prezinte demisia așa cum ar fi fost moral și normal, premierul Cîțu iese aproape săptămânal cu declarații care mai de care mai bombastice despre creșterea economică: potrivit declarațiilor, nu doar că economia noastră și-a revenit, dar avem o creștere economică de 13%! Cât mai poate acest guvern să îi mintă pe români? Care creștere economică, domnule Cîțu, când inflația a atins un prag alarmant, iar prețurile cresc zilnic?

România are nevoie de un program economic inteligent, care protejează micul producător local și care îi asigură acces pe piața locală astfel încât să nu mai arunce legumele de sezon. Tot scandalul din PNL și criza economică în care ne afundăm pe zi ce trece, îi va convinge pe românii să voteze AUR la viitoarele alegeri – un partid cu un proiect de țară, fără penali și cu adevărați patrioți!