Patrioții

George Simion: Suntem mai uniți ca niciodată!

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, vine cu un mesaj limpede, de unitate, pentru toți membrii partidului și confirmă prin măsurile luate faptul că dorește să conducă România cu demnitate împreună cu oamenii cinstiți și onești.

„Mulți români și-au pus speranța în noi. Suntem ultima șansă să redăm României demnitatea pierdută și de două luni de zile stau în clădirea din spatele meu, în Parlament, pentru a împiedica ceva ce încearcă foarte mulți oameni cu intenții rele.

Vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere, dar eu nu sunt de vânzare!

Au încercat cu zeci de mii de euro să ne cumpere parlamentarii și vor creerea unei grupări distincte. Pentru asta au apelat la orice au putut. La bani cum v-am spus, la certuri între noi, la dezbinare, la intrigi.

Noi românii nu reușim de multe ori să fim uniți și ne lăsăm dezbinați. Noi trebuie să fim pentru unirea românilor. De la început am spus că nu vrem să ne asociem și ne-am dezis de oameni cu probleme penale, de oameni cu sânge pe mâini, pentru că trebuie ca AUR să fie o organizație corectă care să crească pentru națiunea română.

O să facem numai ce este corect pentru România împreună ca o singură forță românească.”, a transmis George Simion tuturor românilor care iubesc AUR.