Patrioții

George Simion, liderul AUR: Ne aflăm pe prima poziție și toți ne vor la pământ

Președintele a avut o ședință fulger cu membrii și simpatizanții AUR în direct pe Facebook și TIK-TOK unde s-au dezbătut mai multe probleme sociale și economice cu care se confruntă țara, dar și faptul că partidul AUR a ajuns pe primul loc în opțiunea de vot a românilor, fapt ce deranjează mafia care a acaparat țara în ultimii 33 de ani.

Declarațiile președintelui AUR, George Simion:

Sunt chemat la audieri la Poliția Capitalei, mâine, la nouă dimineața, pentru că am violat sediul profesional al H.S. Timber, adică Schweighofer, adică hoții de lemne austrieci. Eu nu știu să fi violat ceva, dar dacă am violat firmele de lemn austriece cu drag, repet orice viol, pentru că în momentul ăsta anumite firme, nu toate, care ne exploatează lemnul din România, nu plătesc impozit așa cum ar trebui la statul român.

AUR este pe primul loc în sondaje și este pe primul loc în inimile românilor și asta îi încurcă pe mulți. Îi încurcă atât de mult pe mulți încât au ajuns să nu treacă o zi fără o dezinformare. E un general care i-a cumpărat costum de schi lui Klaus Iohannis și ne-am trezit luni dimineața că noul președinte al AUR pe București ar fi acest general Hăpău. Nicio vorbă despre vreun Hăpău în organizația noastră din București nu a fost membru, nu este membru, nu va fi niciodată. Nu îl știm nici pe Hăpău, nici pe Coldea, nici pe Predoiu, nici alți generali și șefi de servicii de informații, după cum ne-a acuzat o doamnă ieri că mă pup cu Florin Câțu. Nu ne pupăm cu Florin Cîțu, nu facem nimic cu Florin Cîțu. L-am alungat din funcția de prim ministru pe Cîțu, cum vrem să facem și cu Marcel Ciolacu, și de aceea, în momentul în care Marcel Ciolacu o să vină să își asume răspunderea pe pachetul de legi care o să îngroape firmele românești, adică elimină facilitățile pentru agricultori, pentru firmele de construcții, pentru IMM-uri, chipurile, ar fi paradis fiscal în România.

De ce a făcut plângere că i-am violat sediul? Noi nu i-am violat niciun sediu, am fost în live cu voi când au ridicat bariera și m-au lăsat să intru și să vă arăt. Despre ce este vorba acolo, ce cantitate imensă de lemne, ce poluare produce Kronospan, ce poluare produce Egger la Rădăuți. Luni am fost la Direcția Generală Anticorupție, unde am dat declarații despre felul în care s-a privatizat Mintia. Când a avut loc privatizarea? Mintia pe lângă faptul că am făcut proteste împotriva lui Virgil Popescu, pe lângă faptul că m-ați văzut că l-am luat de gât. Întreabă cineva dacă e adevărat că susținem vaccinarea obligatorie la copii în școli? Este fals. Face parte din multele minciuni care s-au spus despre AUR. Deci, repet, pe lângă multele acțiuni pe care le-am făcut atunci când s-a privatizat pe un preț de nimic, nu am văzut acest contract de vânzare. Dacă a fost contract de vânzare, ar trebui să existe o factură. Am făcut și o plângere penală împotriva lui Virgil Popescu pentru fapte de corupție. Acest dosar s-a dus la DNA. DNA-ul a delegat spre audieri către D.G.A. acest caz.

Sperăm să mai existe instanțe și instituții în România care să își facă treaba. Noi ne facem treaba noastră de parlamentari. Am fost vara asta, probabil în cel mai mare exercițiu sociologic, cel mai amplu. Am fost în 2300 de localități cu demnitarii AUR.

Și, probabil am fost singurii care vara asta au fost lângă români și i-au ascultat. Putem să vă zicem că, într-adevăr, diagnosticul dat de președintele statului, de Klaus Iohannis se confirmă. În momentul ăsta, condus de Klaus Iohannis, de Traian Băsescu, de Emil Constantinescu și de Ion Iliescu, statul român este unul eșuat, pe care noi trebuie să îl reconstruim