Patrioții

George Simion: AUR se luptă cu „hidra globalistă” la toate rândurile de alegeri din acest an

Prezent la evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile europarlamentare din Italia, președintele AUR, George Simion, a afirmat că partidul său se luptă cu „hidra globalistă” la toate rândurile de alegeri din acest an. Liderul AUR a mai spus că trebuie oprită migrația ilegală în „Europa creștină Europa creștină, în Europa străbună, care de-abia, de-abia mai reușește să își hrănească propriii cetățeni”.

„Trebuie să oprească, într-un fel sau altul, vrea Ursula von der Leyen sau nu vrea, trebuie să oprească imigrația ilegală. Nu au ce căuta oameni din alte civilizații, nu au ce căuta oameni din alte culturi veniți ilegal în Europa creștină, în Europa străbună, care de-abia, de-abia mai reușește să își hrănească propriii cetățeni. Nu au făcut asta, o să le fie greu să facă asta, pentru că au în fața lor un monstru: hidra globalistă cu care ne luptăm și care este la conducere în momentul acesta la Comisia Europeană, la Washington și în celelalte capitale. Va fi foarte greu de bătut. Știți cât de mult și cât de puternică a fost lupta în timpul pandemiei. Știți că aici făceau super green pass prin care obligau cetățenii, obligau medicii să fie vaccinați. Știți, pentru că unii dintre voi ați fost vaccinați cu forța. Știți că libertatea este sfântă și Dumnezeu este cu noi!”, a spus Simion.

El a acuzat-o pe Luminița Odobescu, ministrul de externe, că vrea să boicoteze votul în diaspora, „pentru că planul lor este ca în Parlamentul European să trimită în continuare aceiași moși obosiți care, cazul lui Mihai Tudose, hărțuiesc sexual consiliere pe holurile Parlamentului European, aceiași nepoți, aceleași pile, aceleași sinecuri. E un loc călduț acolo, în Parlamentul European, un salariu de 10.000 de euro pe lună”.

Președintele AUR l-a criticat și pe premierul Marcel Ciolacu, afirmând că „ din păcate, tagma asta a covrigarilor a ajuns să conducă România astăzi”.

„Nu am nimic, dar absolut nimic cu covrigarii. Dar, din păcate, tagma asta a covrigarilor a ajuns să conducă România astăzi. Și își bat joc de țărani, își bat joc de fermieri, își bat joc de camionagii, își bat joc de cei care conduc mașinile în România, în Italia, în Spania, în Marea Britanie, în Germania, pentru că nu au avut nicio altă șansă. Și problema și mai mare este că nu îi lasă și pe alții să își deschidă o covrigărie, să își deschidă un restaurant, să își deschidă un bar, așa cum mulți dintre voi ați încercat. Ați strâns euro cu euro cu sudoare, cu multă muncă, muncind 12 ore, 14 ore, la negru de multe ori pentru că patronii de aici nu au vrut să vă facă o carte de muncă. Și, când ați avut puțini bănuți puși deoparte, ați venit în România să deschideți o covrigărie, un restaurant, o pensiune și ați fost alungați. Vi s-au luat banii, pentru că au fost buni și sunt buni banii trimiși de românii din diaspora, și după aceea ați fost trimiși înapoi să produceți mai mulți bani, să îi țineți în continuare pe acești îmbuibați la putere”, a tunat Simion.