Patrioții

George Simion (AUR) mesaj pentru ministrul Mediului: Domnule Tanczos Barna, trebuie să discutăm!

George Simion, liderul AUR, consideră că o discuție cu Tanczos Barna, noul ministrul al Mediului, nu mai poate fi amânată ținând cont de intimidările pe care mafia lemnului le-a facut asupra unor foști miniștri și activiștilor de mediu.

Liderul AUR susține că există în mod cert o complicitate între partidele sistemului care încurajează acest furt legal, în contextul în care un ministru al Mediului (Doina Pană n.r.) este otrăvit cu mercur, iar activiștii de mediu sunt șicanați și atacați cu pietre (cazul lui Daniel Bodnar).

„Vorbim de un furt legal din pădurile României. Interesele sunt foarte mari, e vorba de sute de milioane de euro, de miliarde de euro. Direcția Silvică din jud. Suceava aduce jumătate din bugetul Direcției Silvice la nivel național”, a precizat Simion.

Noi AUR nu o să ne complacem în actuala stare de fapt cu privire la pădurile României. Ne trebuie un moratoriu de 10 ani privind pădurile României: să se taie doar pentru necesarul intern, pentru lemne de foc. Nu suntem o țară africană, nu putem exporta lemn sub formă brută. Ni s-au închis fabricile de lemn și ajungem la un mare retailer de mobilă să ne cumpărăm singuri mobila produsă în altă țară”, a mai spus Simion.

Liderul AUR i-a transmis un mesaj și actualului ministru al Mediului, care amână o întrevedere cu AUR. „Domnul Tanczos Barna, nu puteți fi ocupat la nesfârșit! Trebuie să discutăm pentru că astăzi apare că Doina Pană a fost otrăvită cu mercur.”

Urmăriți emisiunea aici: