Patrioții

Dumitru Viorel Focşa (AUR): Iohannis, Ciucă și Ciolacu – trioul toxic pentru România

Într-o declarație de presă, deputatul AUR Dumitru Viorel Focşa atrage atenția că România se îndreaptă spre statutul de colonie a Vestului din cauza modului în care este guvernată țara de către „trioul toxic” format din Iohannis, Ciucă și Ciolacu.

      Încet şi sigur, cum ar spune domnul preşedinte, „pas cu pas”, România se îndreaptă spre statutul de colonie a Vestului.

         În timp ce Klaus Iohannis a avut nevoie de 8 ani pentru a “omorî” lupta anticorupţie, a pune pe butuci justiţia, a gira deprofesionalizarea şi decerebrarea Partidului Naţional Liberal şi, prin acesta, a procesului de guvernare a României, pentru tandemul Ciucă-Ciolacu a fost suficient un singur an de zile pentru a ne anula ultima brumă de suveranitate, pentru a face din România o ţară încovoiată în faţa Occidentului.

         Ultimele două isprăvi ale trioului Iohannis-Ciucă-Ciolacu sunt Legile justiţiei, care transformă deciziile Curţii Constituţionale în maculatură pură, şi Legea de adoptare a OUG 108/2022 privind decarbonizarea sectorului energetic, care face din România o ţară dependentă de importurile de energie. În toate ţările civilizate, Constituţia este a doua Biblie, iar deciziile Curţii Constituţionale sunt obligatorii, fără comentarii. În toate ţările din Europa, se redeschid minele de cărbuni, pentru a suplini deficitul energetic generat de suprimarea gazului rusesc.

În toate ţările, mai puţin la noi.

           Putem deduce din aceste acţiuni împotriva interesului naţional, că trioul toxic a primit în plic o foaie de parcurs pe care o execută la virgulă, fiecare mânat de propriul interes: Iohannis de liniştea de după cele două mandate dezastruoase pentru ţară, Ciucă de fotoliul de la Cotroceni, Ciolacu de cel de la Palatul Victoria.

          România, o ţară mândră şi frumoasă, riscă să fie înghiţită de marile puteri de la Vest cu ajutorul unor români pentru care nu există decât un singur cuvânt: trădători!

         Riscă din cauza celor trei, dar nu va fi înghiţită, pentru că noi, parlamentarii AUR, vom lupta pentru ţară, pentru ca ceea ce este al nostru să rămână al nostru, pentru ca românii să fie stăpâni la ei acasă. Vom lupta din Parlament, din circumscripţiile electorale, din stradă. Iar după ce vom câştiga alegerile din anul 2024, vom reda românilor România iar trădătorilor “brutăria”.