Patrioții

Dumitru-Viorel Focșa (AUR) despre protestele împotriva restricțiilor aberante: Poporul român vede neputința Guvernului de a-i scoate din această criză

Deputatul AUR Dumitru-Viorel Foșca a făcut o serie de comentarii privind protestele anti-restricții care au avut loc în mai multe orașe din România, unde au participat ca simpli cetățeni și parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor. Acesta susține că românii au ieșit în stradă pentru că Guvernul nu a venit cu soluții, ci doar cu restricții lipsite de logică, impuse de pe o zi pe alta, unele dintre ele având efecte dezastruoase asupra economiei naționale.

Guvernul continuă să implementeze măsuri lipsite de eficiență, vedem după un an de zile că nu au rezultate în sens pozitiv – economic sau la nivel de sănătate a națiunii – și considerăm că nu numai că sunt negândite și impuse abuziv, dar după un an de zile noi nu avem paturi la ATI, nici măcar 1000, la o populație de, să zicem, 20 milioane de oameni. Ce a făcut Guvernul în acest an din punct de vedere economic? Școala este sabotată intenționat. Se putea ține cont de măsuri de protecție și în restaurante și în școli, în loc să fie închise, dar pe domnii de la guvernare îi definește reaua intenție”, a declarat Focșa pentru o publicație locală din Constanța.

Deputatul AUR susține că mișcările din stradă sunt rezultatul unor tensiuni resimțite de către români la nivel național. „Se simte o neputință a poporului pentru că vede neputința guvernului de a-i socate din criză. În afară de neputință și amenzi, nu vedem soluții”. Dumitru Focșa a mai spus că AUR va milita mereu pentru manifestanții pașnice pentru că nu de anarhie avem nevoie în această țară.