Patrioții

Dorinel Cosma(AUR): guvernul lovește în țăranul român și nu îi dă voie să crească animale

Guvernul României a luat decizia greșită de a interzice țăranului român să crească mai mult de cinci porci în propria gospodărie. Practic politicienii români doresc să distrugă satul românesc și acei români muncitori care aduc pe masa noastră produse naturale și proaspete.

Soluția guvernului liberal la criza din România este uciderea porcilor din gospodăriile tradiționale. Acest lucru nu se face din condiții sanitare căci nu ucizi pacientul ca să scapi de pandemie.

România are nevoie de o producție proprie și care să provină din micile ferme ale țăranului român. Acesta nu este dependent de importuri și situația trebuie să rămână așa.

Țăranul român folosește porcul pentru propriul consum dar și pentru a putea face rost de banii necesari cheltuielilor zilnice și care nu sunt mici deloc. De ce să nu lăsăm pe români să trăiască liberi dacă ei așa își doresc?

Vorbim de sute de mii de familii care sunt afectate de această decizie. Guvernul României trebuie să renunțe la această măsură aberantă.

România aduce din afara țării cantități importante de carne de porc. Suntem dependenți de alte economii deși avem capacitatea să producem în țară și chiar să exportăm în întreaga lume.

Carnea de porc ar trebui produsă în România însă acest lucru nu este permis de niște politicieni fricoși.