Patrioții

Dorinel Cosma, senator AUR, mesaj pentru guvernanți: Nu ne mai vindeți țara!

Senatorul AUR Dorinel Cosma a susținut o declarație politică în Parlament, prin care le-a transmis un mesaj important actualilor guvernanți: România are nevoie de altfel de politici – decât cele puse în practică până acum de PSD și PNL – pentru a ieși din starea dezastruoasă în care se află astăzi din cauza partidelor care s-au perindat la guvernare după 1989.

„În 1989, România a reușit ceea ce nu s-a întâmplat în nicio țară până atunci. Și-a achitat în întregime datoriile externe. Astăzi avem datorii care se apropie de alte praguri istorice, iar viitorul copiilor și nepoților noștri este deja amanetat.

Politicile externe actuale par să fie orientate spre distrugerea cu totul a acestei țări, slujind în genunchi intereselor unor noi puteri externe.

Partidele politice de după 1989, cu excepția AUR, au apărut din fostele structuri politice controlate de securitate. În 34 de ani s-a creat imaginea falsă de democrație autentică. Prostituția politică este la ea acasă în România. Politicienii de tip nou par să fie instruiți pentru misiunea de a transforma țara în colonie, chiar dacă au jurat altceva cu mâna pe Biblie.

Partidele au culori diferite, dar în spatele tribunelor oficiale împart afaceri oneroase, vrând parcă să adeverească vorbele lui Vadim Tudor care spunea că ”Mafia nu are culoare politică”.

Din cauza imaturității politice și a lipsei de cultură generală, cauzată de un învățământ neperformant, românii au făcut alegeri greșite. Pe acest aspect mizează multe partide și în acest an. Dar să știți că oamenii au înțeles că se poate și altfel decât a fost până acum.

Românii au învățat să nu mai uite promisiunile electorale neonorate și nu mai au fascinația omului politic, transformat de mass-media dintr-un ilustru necunoscut în reper politic. Nici măcar în mediul rural vechile metode nu mai sunt agreate. Omul de rând, omul muncitor și patriot de la țară nu se mai lasă șantajat de reprezentanții administrației locale.

         România are nevoie de dezvoltare și strategii economice pe termen mediu și lung. Dar anul electoral 2024, al cărui start a fost deja furat, le ocupă tot timpul celor trimiși de popor în urmă cu patru ani în structurile statului. O țară și o națiune nu devin puternice doar prin maldărele de promisiuni reinventate o dată la patru ani. Țara are nevoie de politici reale și de oameni de stat cu demnitate și drag de România.

Acum, mai mult ca niciodată, până nu e prea târziu, ar trebui ca toți să ne îndreptăm atenția spre nevoile și voința celor mulți, din satele și orașele țării.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să înțelegem că trebuie să oprim tăvălugul distrugerii acestei țări. Până nu e prea târziu.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să înțelegem că nu trebuie să ne mai vindeți țara și că toți suntem români!”, a declarat senatorul.