Patrioții

Dorinel Cosma (AUR): Revoltător. Trădătorii de la PSD, PNL și UDMR au votat renunțarea la suveranitate României și la supremația Constituției!

În cea mai recentă declarație politică, senatorul AUR Dorinel Cosma a criticat dur coaliția PSD-PNL-UDMR pentru faptul că au trădat interesele țării și au u votat renunțarea la suveranitate României și la supremația Constituției.

Pe 17 Octombrie 2022, în plenul Senatului, trădătorii de la PSD, PNL și UDMR au votat renunțarea la suveranitate României și la supremația Constituției!

ART.1 alin.5 din Constituția României spune următoarele: „În România, respectarea respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie.”

Votul din plenul Senatului al parlamentarilor din coaliția de guvernarea în ședința din 17 Octombrie 2022 asupra proiectelor Legilor Justiției elimină sancționarea  magistraților care nu respectă deciziile Curții Constituționale, ceea ce are ca efect concret subordonarea justiției de către factorul politic.

AUR a fost partidul care s-a opus de la bun început eliminării sancțiunilor pentru magistrații care nu respectă deciziile CCR și ale ICCJ. Indiscutabil, atunci când nu se mai recunoaște ACTUL DE NAȘTERE AL STATULUI ROMÂN – Constituția ROMÂNIEI- nu mai avem identitate și nu mai existăm ca entitate statală.

Nu este vorba doar de tentativa de a scoate din lege sancțiunile disciplinare pentru refuzul respectării deciziilor CCR, ci de întreaga concepție a inițiatorilor, care face imposibilă tragerea la răspundere a magistraților care comit abuzuri. Avem de-a face cu o tentativa intolerabilă de subminare a suveranității naționale. În loc sa corecteze această situație, ministrul român al justitiei propune legi care să o consolideze si agraveze. „Asa ni se cere de la Bruxelles” – spune el. Dar poporul roman ce vă cere?

Am votat ÎMPOTRIVA acestor aberații legislative. Vom încerca zilnic, prin toate pârghiile de care dispunem, să facem opoziție adevărată și să nu lăsăm România să dispară, ca entitate statală.

Cu ponderea parlamentară de 10% pe care o avem la acest moment, încercăm să  sesizăm Avocatul Poporului pentru ca acest pachet de legi să fie modificate în favoarea suveranității naționale.