Patrioții

Doar trei luni a călărit Diana Ivanovici partidul AUR

Circul s-a terminat și spun asta ușurat, cu mâna pe inimă. Doar trei luni a durat perioada în care Diana Ivanovici a făcut parte din partidul AUR, sau mai bine zis a călărit de-a dreptul AUR.

Acest personaj a apărut cu doar două zile înainte de depunerea dosarelor de candidatură pentru alegerile parlamentare și s-a ținut scai de liderii partidului să fie inclusă pe liste.

Încă din primele zile a început să călărească partidul și pe liderii acestuia. Unde se afla George Simion hop și ea, fără să desfășoare o campanie electorală proprie ci doar bucurându-se de un transfer de imagine din partea acestuia. Din mult prea mult bun simț George Simion a acceptat multe lucruri, inclusiv limbajul suburban prezentat de doamnă.

Candidând pe listele AUR puse la dispoziție pentru cei care veneau din afara partidului, o șansă oferită, ar fi trebuit în mod normal ca imediat după alegeri să se retragă în locul de unde a răsărit. Dar unde să se întoarcă deoarece în termeni reali nu avea unde.

Așa că s-a gândit ea mai bine să stea prin AUR și să călărească imaginea partidului și a liderilor până pe consumă total și poate așa va reuși în cele din urmă să rupă o parte din parlamentari și să își facă un grup parlamentar propriu.

Această doamnă care nu reprezintă AUR este și unul din cei vocali care s-au opus execuției spitalului promis de către partid. Conducerea nu a cedat la astfel de mesaje și nici un leu din subvenția publică nu s-a cheltuit pentru angajarea de consilieri care să trăiască pe banii românilor. Ori dumneai ne-a prezentat o listă cu zeci de consilieri, majoritatea provenind din PSD, care să fie angajați de către partid. Refuzul a fost categoric.

Reacția celorlalți parlamentari nu s-a lăsat așteptată. Afirmațiile fostei senatoare că se înțelegea cu ceilalți colegi sunt total false. Maxim putem spune că din bun simț o ocoleau sau, dacă erau prinși la colț, purtau doar dialoguri protocolare.

Diana Ivanovici nu a făcut niciodată parte din AUR și nici nu avea cum să facă. Nu cunoaște reguli elementare de conduită și de comunicare cu colegii, fura din imaginea lui George Simion și călcase pe munca a sute de colegi.

Ea a folosit permanent principiul: cine țipă mai tare se face mai bine auzit, așa că a țipat permanent mult.

Partidul AUR nu se destramă, nu se întâmplă nimic, nu pleacă nimeni. Impactul asupra structurii partidului nu există deoarece nici timp nu a fost să infiltreze oameni în structura lui.

Curajul dovedit de liderii partidului este lăudabil și noi, cei din AUR, am demonstrat încă o dată că nu este o întâmplare intrarea în parlament și putem să luăm decizii corecte chiar dacă ele par a fi mai dure.