Patrioții

Darius Pop (AUR): Revoluția deșeurilor în Maramureș, de la incompetență și nepăsare la o criză acerbă fără precedent

Deputatul AUR Darius Pop este alături de maramureșeni, care se confruntă cu o situație fără precedent în acest județ: oamenii vor rămâne cu deșeurile în fața porții după sistarea activității de colectare și transport a deșeurilor municipale de către compania SC DRUSAL SA.

Darius Pop solicită autorităților din județul Maramureș să vină cu soluții de urgență și să rezolve criza deșeurilor. Maramureșenii plătesc taxe și merită să fie tratați cu respect. Redăm mesajul integral transmis de deputatul AUR pe această temă:

„După nenumărate sesizări, propuneri de soluții lansate autorităților, și declarații politice adresate persoanelor competente, ne zbatem de aceeași problemă, a deșeurilor, care acum a rămas fără remediu. Conform comunicatului transmis de către SC DRUSAL SA autorităților maramureșene, începând cu data de 16.05.2021 se va sista activitatea de colectare și transport a deșeurilor municipale de pe toată raza UAT-urilor aflate în Zona 1 SMID Maramureș.

Din lac în puț sau din nepăsare în gunoi, așa a ajuns județul nostru din cauza mizeriei celor aflați de-a lungul anilor la conducerea instituțiilor publice și care nu înțeleg că ei au depus jurământ pentru apărarea intereselor comunității, a cetățenilor și nu pentru interesul de partid. Ați promis de fiecare dată în campaniile electorale, indiferent de culoarea politică, că veți schimba în bine județul, dar până acum ați reușit să îl aduceți în negrul doliu! Vorba multă sărăcia omului, domniile voastre promit și noi înotăm în gunoaie!

Ce ați făcut până acum, stimați responsabili aflați la conducerea instituțiilor care distrug încet, dar sigur, frumosul nostru Maramureș?! Cum ați gestionat problema deșeurilor? Așteptăm să ne răspundeți! Cine este vinovat? Se-aude, domnilor de la județ?! Este inadmisibil să pedepsiți cetățenii, care vă plătesc salariile, lăsându-i cu deșeurile în poartă, necolectate, când cei vinovați sunteți de fapt dumneavoastră! Vă cer să rezolvați această situație jenantă și de sfidare la adresa populației!”, a declarat Darius Pop.