Patrioții

Dănuţ Aelenei (AUR): Mașina de propagandă a PSD, PNL și USR atacă neîncetat partidul AUR

Mașina de propagandă on-line a partidelor PSD (aproximativ 40000 de activiști on-line), PNL (aproximativ 27 000 de activiști on-line), USR (aproximativ 18000.acivisti on-line) este prezentă, din nou la datorie, atacând neîncetat partidul Alianța pentru Unirea Românilor!

Aceștia inventează povesti din ce în ce mai năstrușnice și profită de orișice eveniment natural din partidul AUR, cum ar fi despărțirea de doamna Diana Șoșoaca membru proeminent al Partidului Neamului Românesc condus de domnul Ninel Peia. Acest subiect nerelevant a devenit unul de scandal și motiv de denigrare a partidului AUR. Ba că am fi un satelit al USR, ba unul strâns legat de PSD și Moscova! Acești activiști sunt plătiți din banii dvs., pentru fiecare postare și acum au găsit motive pentru a ataca dezlănțuit singurul partid ce lupta pentru România.

În acest timp, cei ce ne conduc încearcă să privatizeze ultimile active ale statului cum ar fi CEC Bank, Hidroelectrica, Portul Constanța etc.! Noi Alianța pentru Unirea Romanilor (AUR) suntem alături de Poporul Român, dar suntem împotriva tuturor partidelor politice ce au fost și sunt la putere! Dorim o resetare a României, pentru a înlătura nedreptățile, nelegiuirile și a crea un punct de start sănătos! Justiția, Armata, Politia, Jandarmeria, SRI, sunt instituții independente și nu trebuiesc puse în slujba nici unui partid politic!

Avem un proiect de Tara intitulat „Apa Hrana și Energie” ce va aduce bunăstare Romanilor și va moderniza Romania, prin restructurarea din temelii a sistemului de învățământ, prin dezvoltarea agriculturii (sa revenim la statutul de granar al Europei) a infrastrustructurii, simularea micului producător a industriei și companiilor IT,crearea de bănci românești etc. Vom opri tăierea masiva a pădurilor și vom începe rapid programul de reanpadurire!

România trebuie sa devină, o țară independentă din punct de vedere energetic prin dezvoltarea surselor regenerabile de energie și folosirea în folos propriu a petrolului și gazelor din Marea Neagra! Portul Constanța este al României și niciodată nu se va înstrăina , dar va reveni la adevărata lui valoare prin , construirea autostrăzii ce va lega Constanța de Ungaria! Acestea sunt doar câteva din programele concepute de AUR, programe ce nădăjduim a le înfăptui cu ajutorul vostru, al poporului! În fiecare zi, romani patrioți cetățeni nemulțumiți ce vor o schimbare, vin alături de noi, alături de principiile de baza ale AUR și astfel creștem mereu! AUR înseamnă, Credința, Familie, Națiune si Libertate! Așa să ne ajute Dumnezeu!