Patrioții

Dan Tănasă (AUR): În România lui Barna și Cîțu defilează husarii maghiari

USR-PLUS și PNL alcătuiesc o coaliție de guvernare care slujește unor interese străine de valorile românilor. Statul român este, de altfel, absent în cele trei județe din centrul țării indiferent de partidele care se succed la guvernare, iar evenimentele care se petrec în Covasna și Harghita sunt consecințele acestui fapt.

Guvernul de la Budapesta își urmărește obiectivele legate de aceste trei județe fără ca vreun decident politic să ia atitudine. Dan Tănasă, deputat AU și apărător al drepturilor românilor din Covasna, Harghita și Mureș, este singurul politician care trage un semnal de alarmă referitor la politica Ungariei față de această zonă. În timp ce românii sărbătoreau Ziua Imnului, pe 29 iulie, un simbol al unității noastre naționale, la doar câteva zile distanță, pe teritoriul României defilau husari maghiari și se arbora steagul secuiesc.

În România lui Klaus Iohannis, a lui Dan Barna, Ludovic Orban și Florin Cîțu defilează husarii maghiari și arborează steagul secuiesc pe domeniul public al statului român. Asta s-a întâmplat ieri în Harghita. Pe teritoriul României defilează numai armata română!!! Husarii pot defila liniștiți la Budapesta! Ceea ce s-a întâmplat ieri în Harghita este complet inacceptabil, o insultă la adresa românilor! Steagul secuiesc poate fi arborat fără probleme în Ungaria, nu pe domeniul public al statului român!”, scria Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook. Voi sunteți de acord cu așa ceva?