Patrioții

Comunitatea LGBTQ+ din România a lansat Indexul libertății, conținând 52 de revendicări politice. Sorin Lavric (AUR): în lipsa lor de decență, nu intuiesc că sunt simple catapulte menite a dărâma ierarhia valorică din Europa

„Citești și te crucești! O asociație dedicată trup și  suflet lgbt-iștilor (MozaiQ) a dat publicității Indexul libertății, un lung pomelnic cuprinzând doar 52 de revendicări menite a alina vitrega soartă pe care o îndură homosexualii, lesbienele și transsexualii din România.

Ce frapează nu sunt atât cerințele în sine, o pletoră de obrăznicii țintind privilegii, despăgubiri și scuze publice din partea statului român, cât apelul ca partidele să includă aceste sfruntate impertinențe în programele electorale. „Nu putem avea democrație fără drepturi lgbt”, spun prozeliții acestei obsesii. E ca și cum ai spune că Occidentul nu a avut democrație până la apariția acestor providențiali militanți.

În schimb putem avea o sănătoasă normalitate dacă aceste ființe, recăpătându-și bunul-simț elementar, s-ar întoarce la acea viață discretă pe care au dus-o înainte de izbucnirea maniei lgbt. Adică înainte ca globaliștii, dându-le apă la moară, să le umple capul cu gogomănii patologice. Ce firească ar fi viața în cetate fără stridența insolentă cu care, urlându-și inepțiile, vor să fie o castă de învârtiți cărora statul să le dea pe tavă recunoașteri, ranguri și protecții. Și totul în numele egalității, incluziunii, integrării. Vorbe goale acoperind intenția malefică de a sfida moravuri, cutume și acea minimă politețe fără de care spațiul public s-ar preschimba într-un ospiciu colectiv.

Ce mă revoltă la acești prozeliți e că, în lipsa lor de decență, nu intuiesc că sunt simple catapulte menite a dărâma ierarhia valorică din Europa. De micile lor slăbiciuni, orgolii și metehne se folosesc niște minți diabolic de viclene, al căror unic scop e să-i trimită, obuze ignorante, în zidul canonului etic (și estetic) din Occident. Norocul e că românii nu sunt predispuși la dresajul în virtutea căruia mironosițele-virago și sclifosiții-efeminați vor face din societate un talmeș-balmeș general”, a declarat senatorul Sorin Lavric (AUR).