PatrioțiiRomânia

Claudiu Târziu se ia de Iohannis: prin deciziile politice este un antiromân

Claudiu Târziu, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, iese la atac împotriva lui Klaus Iohannis și îl acuză pe acesta că nu a luat măsuri în interesul românilor:

„Nu am o problemă că sunt și cetățeni de altă etnie care conduc în România.

Eu nu aș judeca în termeni de etnie. Klaus Iohannis este la a nu știu câta generație în România. Eu am o problemă cu manifestările politice ale președintelui și care par a fi antiromânești. Nu pot ști dacă aceste manifestări au o bază etnică.

Noi ne-am pus idealul uniri cu Basarabia în numele partidului. Ne dorim unificarea teritorială dar și în suflet, spirituală, culturală. Toate demersurile politice ale AUR se duc spre acces proiect de țară.

Depinde de politicienii de la București ca unificarea să poată avea loc. Societatea din Republica Moldova are nevoie de ajutor și trebuie să nu mai susținem oameni care nu merită să fie susținuți dincolo de Prut.

Noi trebuie să ne întărim cultural, nu ne putem aștepta la o altfel de atitudine. Politica de la Chișinău este importantă și sperăm la o conducere unionistă la Chișinău și sperăm să intre în parlament o facțiune unionistă, așa cum este AUR în România” a declarat Claudiu Târziu, senator AUR.