Patrioții

Călin Constantin Balabașciuc(AUR): medicii trebuie să se apere între ei, nu vă lăsați dezbinați

Observăm că se încearcă linșarea de către politicienii care conduc România a tuturor celor care au o opinie contrară celei oficiale. Am văzut cu toții situația în care am ajuns, cu spitalele pline pentru că nu se iau cele mai bune măsuri.

Medicii au nevoie de independență și să fie lăsați să își facă treaba. Ori ministerul sănătății, prin conducerea sa politică, vine și oferă recomandări medicale și închide pe români în case. S-a dovedit deja că aceste restricții nu au nici un efect și că interzicerea deplasării pe timp de noapte reprezintă o măsură abuzivă neconstituțională și nu are un fundament medical.

Avem nevoie de măsuri preventive, este nevoie ca boala să fie tratată încă din primele sale faze, când corpul este puternic și trebuie doar puțin ajutat. Nu vreau să cred că cineva are interesul ca românii să fie bolnavi și să ajungă la secțiile ATI.

Mai nou vedem că atunci când un profesionist are curajul să vorbească și să împărtășească public experiența sa este atacat la comandă prin intermediul presei corupte de către guvernul României cu peste 50.000.000 de euro.

Medicii nu trebuie să se lase antrenați în acest proiect politic al urii și al dezbinării. Voi trebuie să fiți uniți și să vă apărați între voi și dacă cineva are o opinie diferită sau dorește să ofere ajutor prin experiența sa este bine să ascultăm.

România nu are nevoie de români în spitale iar ei trebuie să fie tratați. Toată lumea știe că o boală netratată se poate complica iar decizia medicilor de familie de a sări în ajutorul pacienților este una firească.