Patrioții

Călin Balabașciuc: În România lui Cîțu, unde contează doar 1% din români, AUR luptă pentru bunăstarea tuturor claselor sociale

Guvernarea PNL-USR-UDMR din ultima perioadă este una dintre cele mai slabe din istoria noastră recentă, iar premierul Cîțu sfidează proprii alegători în fiecare zi. Ce fel de conducător este acela care nu știe cât costă o pâine în țara la a cărei cârmă se află? Prin răspunsul pe care l-a dat – acela că nu cunoaște prețul pentru că nu mănâncă pâine – a șters din mintea sa o întreagă categorie de români pentru care pâinea este un aliment de bază, pe care îl consumă zilnic – atât ei, cât și copiii lor.

În ce Românie trăiește domnul Cîțu? Premierul se laudă că au crescut salariile, că economia „duduie” și că 1% din români câștigă peste 30.000 de euro pe lună. Ce să înțelegem de aici? Că actualul guvern se preocupă doar de acești 1%?

Toate derapajele din ultima vreme îmi întăresc și mai mult credința că la următoarele alegeri românii se vor trezi și, pentru prima dată în istoria postdecembristă, nu vor mai pune ștampila pe aceleași partide trădătoare. Atunci, vor alege AUR, singurul partid care a demonstrat (și continuă să facă acest lucru în fiecare zi) că nevoile tuturor românilor sunt importante, iar guvernanții trebuie să le asigure tuturor condițiile necesare pentru ca aceștia să atingă un nivel de bunăstare. Nu doar 1% din întreaga Românie, domnule Cîțu!