Patrioții

Antonio Andrusceac (AUR): Vom susține antreprenorii românii, singurul motor de relansare economică

Antonio Andrusceac, deputat AUR, a discutat în cadrul unui interviu pentru Ropres, despre modul în care partidul său își propune să relanseze economia românească și să pună pe primul loc interesul românilor.

Andrusceac susține că principalii piloni ai creșterii economice, pe care AUR îi are în vedere, sunt antreprenoriatul românesc și valorificarea superioară a resurselor acestei țări. „Este important să nu mai exportăm masă lemnoasă brută, neprelucrată sau alte resurse fără niciun fel de plusvaloare. Vrem să ne transformăm dintr-un popor de consumatori într-un popor care produce, astfel încât creșterile salariile și pensiile să fie susținute de o creștere economică, și nu de împrumuturi externe”.

Până să ajungă la guvernare, AUR are suficiente instrumente prin care poate să influențeze direcția în care merge țara: de la interpelare, moțiune și inițiativă legislativă până la a chema la discuții membrii guvernului. „Avem posibilitatea de interpelare la ora ministrului, putem cere întâlniri cu miniștrii și discuții cu ei pe baza unor legi, acțiuni pe care le-au luat sau nu le-au luat, în urma unor sesizări din partea societății civile”, preciează Andrusceac.

Ce planuri are AUR în viitorul apropiat? „Vom încerca să inițiem un moratoriu care să pună la adăpost pădurile României de securea și drujba străinilor. Vom susține toate inițiative legislative care să vină în ajutorul familiiolr și a creșterii demografice, precum și suveranitatea economică a României”, a subliniat deputatul AUR.